Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε με την οικογενειά...

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε με την οικογενειά της στην φωτιά στο Μάτι!

fameli κοιτα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε με την οικογενειά της στην φωτιά στο Μάτι! Φέτος, την βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» να υποδύεται την Θεοδοσία, τη σύζυγο του Λάμπρου. Ένας χαρακτήρας που κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, κυρίως γιατί άθελά της βρίσκεται στη μέση ενός περίεργου και ανομολόγητου ερωτικού τριγώνου (Λάμπρος-Ελένη-Θεοδοσία).

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αν και σχετικά νέα στον χώρο, έχει καταφέρει να γράψει στο βιογραφικό της σημαντικές και πετυχημένες συνεργασίες, που έχουν αποσπάσει θετικές κριτικές. Ανάμεσά τους η ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» και η τηλεοπτική «Ζωή εν Τάφω». Άλλωστε, η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Φέτος, οι «Άγριες Μέλισσες» σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Συμμετέχει τώρα στην παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» που έρχεται από μία επίσης πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία.

Η κουβέντα με την Χριστίνα ήρθε και στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018. Η ηθοποιός έχει μεγαλώσει στο Νέο Βουτζά, ενώ τη μέρα εκείνη ήταν εκεί και όπως μα εξομολογείται για 2 μονάχα λεπτά δεν κάηκαν οικογενειακώς. Σώθηκαν γιατί γνώριζαν την περιοχή και τους δρόμους.

«Έχω ζήσει πολλές φωτιές στο Νέο Βουτζά. Πάντα πηγαίναμε στο Μάτι για ασφάλεια. Δεν υπήρχαν stand by πυροσβεστικά. Είναι τρομερό το ότι πέρασε τη Μαραθώνος. Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς. Σωθήκαμε επειδή γνωρίζαμε την περιοχή. Ζήσαμε σκηνές… Δεν μπορώ να περάσω από την περιοχή. Σε πιάνει η ψυχή σου. Να έχεις μεγαλώσεις μέσα στα γιασεμιά και τώρα υπάρχει το τίποτα. Έχουν χαθεί τόσες ψυχές. Περνάω απ’ έξω και κλείνω τα μάτια μου…».

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΔείτε: Ποιο ήταν το μεγάλο παράπονο της Σαπφώ Νοταρά!
Επόμενο άρθροΘυμάστε την Τατιάνα παχύσαρκη;