Αρχική LIFESTYLE Health “Κουκούλια μεταξοσκώληκα: Τι είναι και γιατί τα χρειάζεσαι”

“Κουκούλια μεταξοσκώληκα: Τι είναι και γιατί τα χρειάζεσαι”

117698329_146826377065928_2579630820587030819_o

Πόσες φορές έχεις χάσει χρόνο και χρήματα σε σκευάσματα που υπόσχονται «τέλειο δέρμα», μείωση ρυτίδων, ακμής και ατελειών; Το αποτέλεσμα σχεδόν πάντα το ίδιο. Μέτρια απόδοση, συχνά ευαισθητοποίηση του δέρματος και επιβάρυνση του οργανισμού με διάφορα πρόσθετα και χημικά που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος!

Βρείτε την σελίδα ΕΔΩ

Υπάρχουν λύσεις πολύ πιο φυσικές που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές από εμάς. Μια από τις πιο ήπιες αλλά και πραγματικά αποτελεσματικές είναι τα κουκούλια μεταξοσκώληκα. Τι είναι όμως; Τι μας προσφέρουν; Και ποια τα οφέλη τους; Πάμε να τα δούμε όλα!

117657696_146596750422224_5608049643718720810_o

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Μπορεί να μην έχουν διαδοθεί αρκετά στη χώρα μας, όμως τα κουκούλια μεταξοσκώληκα είναι ακουστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες αφού χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες της Ιαπωνίας, που είναι γνωστές για το αψεγάδιαστο δέρμα τους, καθώς και από τα περισσότερα πολυτελή spa παγκοσμίως.

Παράγονται από αγνό μετάξι μεταξοσκώληκα και αυτά που προορίζονται για χρήση στο πρόσωπο δεν πρέπει να περιέχουν φάρμακα, ούτε να έχουν υποστεί χημική επεξεργασία. Έχουν σχήμα “δαχτυλήθρας” για εύκολη χρήση, είναι απόλυτα φυσικά και ασφαλή και αποτελούν τον τέλειο σύμμαχο για λεία, λαμπερή επιδερμίδα.

ΗΠΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Αν ψάχνεις τον πιο ήπιο τρόπο για καθημερινή απολέπιση, τα κουκούλια μεταξοσκώληκα ήρθαν για να σώσουν την κατάσταση.
Βάζεις 2 κουκουλια σε πολυ ζεστό νερό για 3 με 5 λεπτά Τοποθετείς από ένα στον δείκτη κάθε χεριού σου και κάνεις απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

Το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει αφού μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς κανένα ερεθισμό, θα δεις την επιδερμίδα σου ανανεωμένη, απαλή και λαμπερή. Τα νεκρά κύτταρα καθώς και όλη η έξτρα λιπαρότητα θα έχουν απομακρυνθεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα χημικό. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς ακόμα και καθημερινά αν πραγματικά το χρειάζεσαι.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Χάρη στις πρωτεΐνες μεταξιού, τις αντιοξειδωτικές ουσίες και τα πολύτιμα αμινοξέα που περιέχουν, τα κουκούλια μεταξοσκώληκα εκτός από απολέπιση εμπλουτίζουν το δέρμα με τα απαραίτητα συστατικά και “κλειδώνουν” την υγρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Στο τέλος κάθε χρήσης αφήνουν ένα προστατευτικό φιλμ που προσδίδει λάμψη, ενυδάτωση και φανταστική υφή, κάνοντας έτσι το πρόσωπο να φαίνεται λείο και νεανικό. Ο συνδυασμός απολέπισης και δραστικών συστατικών συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο!

ΜΕΙΩΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Ετοιμάσου να πεις αντίο σε κοκκινίλες, σπυράκια, ατέλειες και περιττή λιπαρότητα που φράζει τους πόρους. Τα κουκούλια μεταξοσκώληκα απομακρύνοντας όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, βοηθούν εξαιρετικά με το να σταματούν την συσσώρευση τους, μειώνοντας έτσι τα μικρόβια και συνεπώς τις πιθανότητες εμφάνισης ανεπιθύμητης ακμής.

Ετοιμάσου για το πιο όμορφο δέρμα που είχες ποτέ, αφού με την καθημερινή χρήση τους θα δεις όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν, να μειώνονται με την πάροδο των ημερών.

ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με τα κουκούλια μεταξοσκώληκα εκτός του ότι προσφέρουμε στο δέρμα μας την αγνότερη περιποίηση, συμβάλλουμε και στην προστασία του περιβάλλοντος που είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας αλλά και γενικότερα.

Αποφεύγουμε την χρήση χημικών αφού είναι ένα εξολοκλήρου φυσικό προϊόν και επαναχρησιμοποιούμε το κάθε κουκούλι, αφήνοντας το να στεγνώσει μετά από κάθε χρήση.

Έτοιμες για το πιο ωραίο δέρμα που είχατε ποτέ;

116341309_141550837593482_6841679954530261693_o


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε TV: Το Σάββατο 22 Αυγούστου στο MEGA CINEMA
Επόμενο άρθροΧαμένα αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου – Μέρος 5ο