Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Πέτρος Φιλιππίδης: Πουλάει το σπίτι του και φεύγει από την Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Πουλάει το σπίτι του και φεύγει από την Αθήνα

pfilippidis-kathe-antras-krubei-enan-gay-mesa-tou.w_hr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πουλάει το σπίτι του και φεύγει από την Αθήνα. Με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες και καταγγελίες να κατακλύζουν καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το μέλλον μπορεί να φαντάζει δύσβατο. Αλλά ολοένα και πιο φωτεινό. Για τους θύτες όμως σκοτεινό και αβέβαιο.

Μέχρι στιγμής, δεκάδες γυναίκες έχουν ονοματήσει και καταγγείλει το γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για “σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Οι οποίες προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους, ενώ παράλληλα απαιτούν τη διαγραφή από το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Παράλληλα, η ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” καθώς και η Digea τον “εξαφάνισε” από το διαφημιστικό τους σποτ. Πώς επιλέγει να δράσει ο ίδιος όμως;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του site TheToc , ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα.

Η πώληση του σπιτιού και η μετακόμιση

Αναλυτικότερα, ήδη έχει οργανώσει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι και το μόνο του περιουσιακό στοιχείο στην Αθήνα, ενώ θα μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στα Γιάννενα όπου έχει σπίτι, πιθανώς μέχρι να καταλαγιάσουν οι τόνοι αλλά και για την αποφυγή φωτογράφων και δημοσιογράφων. Η είδηση της εγκατάστασής του στα Γιάννενα έρχεται σε συνέχεια του απρόσμενου τέλους της συνεργασίας του μετά από είκοσι χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

Όπως εύστοχα είπε άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων “Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί”.

Η απόφαση της απομάκρυνσης 

Με τον κλοιό να στενεύει ολοένα και περισσότερο και την κατάσταση να μοιάζει αποπνυκτική, πριν μια εβδομάδα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc , ο Πέτρος Φιλιππίδης “πέρασε εκέινη τη μέρα ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με φίλους του, προσπαθώντας να διακρίνει τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά την περίπτωσή του. Τελικά όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θόρυβο που προκάλεσε με το εξώδικό του και τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα την Τετάρτη καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν λόγο για μια ένταση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σύζυγο της Λένας Δροσάκη”.

Η οικογένειά του προέβη σε ανακοίνωση και όχι το νοσοκομείο γεγονός που έκανε αρκετούς να μιλούν για “θρασύδειλη συμπεριφορά” του που επιδιώκει τη συμπάθεια και τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

“Είναι η τρίτη ημέρα εδώ στο νοσοκομείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συνεχίζονται οι εξετάσεις, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Εκτός απροόπτου, ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει εδώ για ακόμη ένα 24ωρο Δεν πρόκειται να βγει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ή δελτίο Τύπου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις”, είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής το Πρωϊνό, ενώ η οικογένειά του γράφει στο ανακοινωθέν της “Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη”.

Το site τέλος αναφέρει πως η απόφαση να αφήσει την Αθήνα προφανώς έχει παρθεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν να υποστηρίζει ότι “άλλοι κρύβονται πίσω από την διαπόμπευσή του”.

Δείτε επίσης:

Λίντα Άλμα: «ΑΓΑΠΗ μου πως θα μπορέσω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς εσένα»

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Τζένη Καρέζη: Η αξέχαστη σταρ μέσα απο φωτογραφίες και δικά της λόγια

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης

Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που χρήζουν επανεκτίμησης

Έφυγε από τη ζωή η Νινή Τζάνετ – Αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι ηλικία έχει η Ζέτα Μακρυπούλια; Πότε έγινε τόσο;;;

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα trends των παπουτσιών για το 2021 που θα λατρέψεις!

Woman & Man Secret – Τεύχος 6ο [Ιούνιος – Ιούλιος 2021]

Tranoulis Parfume: Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις αρώματα για το καλοκαίρι

Anta Beauty Salon: Ένα ανοιχτόμυαλο κομμωτήριο!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗTheToc
Προηγούμενο άρθροΤαξίδι στο χρόνο
Επόμενο άρθροΣοκ για γνωστό σκηνοθέτη: Φωνές παιδιών από Βαλκάνια και Πακιστάν ακούγονταν από το διαμέρισμά του