Αρχική Health Δίαιτα Χρυσές συμβουλές για όσους θέλουν να χάσουν πολλά κιλά

Χρυσές συμβουλές για όσους θέλουν να χάσουν πολλά κιλά

diaita

Τον τελευταίο χρόνο ειδικά με παρατεταμένη καραντίνα όλοι έχουμε πάρει κάποια κιλά.  Η διατροφή μας έχει ξεφύγει και η ζυγαριά αποτελεί το μεγάλο μας φόβο! Αν είσαι και συ μέσα σε αυτό το ποσοστό, ήρθε καιρός για δίαιτα. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο απλά απαιτεί πρόγραμμα και συγκέντρωση από εσάς.

Εμείς σου έχουμε τα χρυσά tips και μικρές συμβουλές για να χάσετε με εύκολο τρόπο τα παραπανήσια κιλά

Κατανοήστε ότι δεν μπορεί να γίνει από τη μία ημέρα στην άλλη

Τις πρώτες μέρες της διατροφής χάνετε κυρίως τα υγρά. Θα πρέπει να είστε ικανοποιημένες αν χάνετε δύο κιλά την εβδομάδα. Κανονικά είναι μισό με ένα κιλό την εβδομάδα και η απώλεια δεν δημιουργεί θέματα υγείας. Θα δείτε από ένα σημείο και μετά τα κιλά θα φεύγουν πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χημική Δίαιτα των 20 Ημερών που κάνει θαύματα

Βάλτε βατούς στόχους

Βάλε στόχο να μπεις στο αμέσως μικρότερο νούμερο σε ρούχα. Με λίγα κιλά θα φτάσεις τον στόχο σου και θα έχεις περισσότερη όρεξη να προχωρήσεις στον επόμενο. Αν ορίσεις αρκετά μικρότερο νούμερο από την αρχή σίγουρα θα απογοητευτείς γρήγορα.

Γράψτε τι τρώτε κάθε μέρα

Έτσι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του τι τρώτε. Ο έλεγχος θα είναι πιο εύκολος. Τα Σαββατοκύριακα σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι καταναλώνουν 115 θερμίδες επιπλέον από ότι τις καθημερινές.

Φάτε όταν νιώσετε ότι πεινάτε

Συνήθως τρώμε από πλήξη, νευρικότητα, συνήθεια ή απογοήτευση.  Βρείτε τρόπους, εκτός από το φαγητό, για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Καταναλώστε τα γεύματα σας στο σπίτι σας

Οι τροφές των εστιατορίων, κτλ είναι τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και σε θερμίδες, από ό,τι αν τρώτε σπιτικά φαγητά. Το αποτέλεσμα είναι να παίρνετε κιλά χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Η απώλεια βάρους δεν πρέπει να είναι μια αγχωτική διαδικασία. Με τις κατάλληλες αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την υγεία σας και να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νύφη ακύρωσε το γάμο όταν αρνήθηκε ο γαμπρός να πληρώσει το νυφικό


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger
Επόμενο άρθροΔιακοπές με λιγότερα από 20 ευρώ την βραδιά! Δείτε 5 επιλογές δωματίων!