Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Διακοπές με λιγότερα από 20 ευρώ την βραδιά! Δείτε 5 επιλογές δωματίων!

Διακοπές με λιγότερα από 20 ευρώ την βραδιά! Δείτε 5 επιλογές δωματίων!

diakopes-sto-monadiko-nisi-tis-notias-kritis-pou-thymizei-kyklades-kai-den-yparxoun-aftokinita.col-8

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες. Όλοι είμαστε φορτισμένοι και οικονομικά και ψυχολογικά. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση, γέμισμα μπαταρίας και ανέμελες διακοπές!

Εμείς σας βρήκαμε 5 διαφορετικές επιλογές για οικονομικές διακοπές.

Studio Despoina

Το οικογενειακά διοικούμενο Studio Despoina βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση 100μ. από την παραλία της Σκάλας Καλλονής. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πόλη. Καταστήματα και εστιατόρια βρίσκονται σε απόσταση 30 μέτρων.

Η τιμή ανά βραδιά είναι περίπου στα 20 ευρώ ανάλογα με τις ημέρες και το μήνα που θα επισκεφτείτε το κατάλυμα. Δείτε ΕΔΩ

Karampela Rooms

Το Karampela Rooms προσφέρει κατάλυμα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στα Λουτρά Αιδηψού.

Το διαμέρισμα διαθέτει τηλεόραση, κλιματισμό και μπαλκόνι. Περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο και μαγειρικά σκεύη. Το ιδιωτικό μπάνιο έχει ντους. Μπορείτε να απολαύσετε θέα στην πόλη και στον κήπο από το δωμάτιο.

Οι τιμές του δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ την βραδιά! Δείτε ΕΔΩ

Magdalini Studio

Το Magdalini προσφέρει στούντιο με επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα στο Αιγαίο ή στον καταπράσινο κήπο, σε απόσταση μόλις 40μ. από την παραλία της Ανάξου. Το κέντρο του χωριού με τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα καταστήματα είναι μόνο 20μ. μακριά.

Όλα τα κλιματιζόμενα καταλύματα του Magdalini Studio διαθέτουν μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος, ψυγείο και τραπεζαρία. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Το Magdalini Studio έχει κάτω απο 20 ευρώ η βραδιά και αποτελεί ιδανικό οικονομικό προορισμό! Δες το ΕΔΩ

Ξενώνας Panorama Kakopleyri Kalabakas

Το Panorama βρίσκεται στο χωριό Κακοπλεύρι, σε απόσταση 41χλμ. από τα Τρίκαλα και 29χλμ. από τα Μετέωρα. Ο ξενώνας προσφέρει θέα στο βουνό, παιδική χαρά, εστιατόριο και μπαρ. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ενώ ορισμένα έχουν βεράντα ή μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών για μεγαλύτερη άνεση. Σε όλους τους χώρους του Panorama παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi.

Οι τιμές του πέφτουν κάτω από τα 20 ευρώ την βραδιά και θα το βρείτε ΕΔΩ

Comfort stylish Flat with Big balcony

Ένα υπέροχο διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα στην Θεσσαλονίκη! Με 15 ευρώ περίπου την βραδιά αποτελεί ιδανικό προορισμό για περιορισμένο μπατζετ!

Βρείτε το ΕΔΩ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χημική Δίαιτα των 20 Ημερών που κάνει θαύματα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧρυσές συμβουλές για όσους θέλουν να χάσουν πολλά κιλά
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Γαβρέλας:”Ένας καλλιτέχνης χωρίς ενσυναίσθηση δεν μπορεί να κατευθύνει τους συναδέλφους του”