Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Social: Αυτό είναι το προφίλ του φονιά της Γαρυφαλλιάς

Social: Αυτό είναι το προφίλ του φονιά της Γαρυφαλλιάς

φολέγανδρος

Social: Αυτό είναι το προφίλ του φονιά της Γαρυφαλλιάς.

Ο Δημήτρης Βέργος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σε ό,τι αφορά τον θάνατο της φίλης του, «χάλασε η φάση». «Τι έκανα ρε παιδιά, ήταν η κακιά στιγμή»! Είναι μερικά ακόμα από τα λόγια που φέρεται να είπε ο Δημήτρης Βέργος.

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι η επικοινωνία μαζί του ήταν δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Φολέγανδρο, υπάρχουν νέες μαρτυρίες. Οι οποίες ρίχνουν φως στη σχέση του Δημήτρη Βέργου με τη Γαρυφαλλιά τις τελευταίες μέρες.

Ο νεαρός φέρεται να ήταν απότομος και άκομψος προς τη Γαρυφαλλιά. Διαφωνούσαν στο πώς θα περάσουν τις διακοπές μεταξύ τους.

Το θρίλερ στη Φολέγανδρο

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά παραθέριζε με τον 30χρονο Δημήτρη Βέργο. Από την περασμένη Τρίτη στο νησί της Φολέγανδρου κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»

Το απόγευμα της Παρασκευής η 26χρονη από το Βελό Κορινθίας να βρίσκεται νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, και το αυτοκίνητο του ζευγαριού να εντοπίζεται σε βραχώδη περιοχή. Ωστόσο, ο 30χρονος φίλος της νεαρής ήταν άφαντος από προχθές μέχρι χθες το βράδυ, που εντοπίστηκε.

Στο μεταξύ διάσταση στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης, που αρχικά θεωρήθηκε δυστύχημα, είχε δώσει η μαρτυρία ζευγαριού, που κατέθεσε ότι στις 23:55 προχθές, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό, κουτσαίνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φολέγανδρος: Ο Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Ένας άλλος μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον Δημήτρη Βέργο αργότερα να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στο Αμπέλι Φολεγάνδρου, κοντά στην παραλία Λυγαριά, όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη. Φορούσε μαγιό, είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε. Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.

Το προφίλ του στα σόσιαλ είναι αυτό:

217918244_351286159773884_7892458375916309766_n

Τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Το απόγευμα του Σαββάτου το θρίλερ απέκτησε νέα διάσταση, με τα στοιχεία να δείχνουν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 30χρονου Δημήτρη Βέργου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφεραν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Μάρτυρες, οι οποίοι είχαν δει το ζευγάρι στη χώρα της Φολεγάνδρου, είπαν πως ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος ήταν απότομος και άκομψος στη συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Βέργος: Αυτός είναι ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο φονιάς ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμη: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Βέργος: Αυτός είναι ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς…
Επόμενο άρθροΚώστας Λιακόπουλος: 1ος στην Ιατρική! ΄΄Είχα μια εικόνα της Παναγίας δίπλα μου΄΄