Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Taleton: Ένας Παραδοσιακός ξενώνας για Φθινοπωρινές αποδράσεις

Taleton: Ένας Παραδοσιακός ξενώνας για Φθινοπωρινές αποδράσεις

taleton

Taleton: Ένας Παραδοσιακός ξενώνας για Φθινοπωρινές αποδράσεις. Γνωρίστε το χωριό του Ξηροκαμπίου με μια πολυτελή διαμονή στον παραδοσιακό ξενώνα Taleton.

Ιδανική απόδραση για φυσιολάτρες που αναζητούν μια εξόρμηση στην φύση με πολλές δυνατότητες. Το Ξηροκάμπι απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη Σπάρτη και περίπου 3 ώρες από την Αθήνα! Ιδανικός προορισμός για μίνι αποδράσεις.

Ο παραδοσιακός ξενώνας Taleton ήρθε να συμπληρώσει την εμπειρία των επισκεπτών της περιοχής και να συμβάλει στην ανάδειξη της Λακωνίας ως ενός ειδυλλιακού και ιστορικού εναλλακτικού προορισμού στην όμορφη Πελοπόννησο!

taleton

Η διαμονή εδώ είναι ένα ταξίδι στο παρόν αλλά σε μεταφέρει μαγικά και στο παρελθόν. Μια συνοικία που αναβιώνει παλιές ρομαντικές εποχές, μια μεγάλη αυλή που προσκαλεί τον επισκέπτη, όχι απλά να μείνει, αλλά να γίνει για λίγο μέρος της περιοχής, ένας από τους γείτονες, να ζήσει την εμπειρία της Αναβίωσης και της ζωής στην ύπαιθρο. Να ζήσει και να γευτεί τις μυρωδιές αυτής της περιοχής που έχει τόσα να δώσει στον τουρισμό της Ελλάδας.

Τα 10 Δωμάτια που προσφέρει ο Ξενώνας Ταλετόν, είναι διαφορετικά διακοσμημένα μεταξύ τους. Κάποια με τζάκι, κάποια με μικρή κουζίνα, είτε μονόχωρα είτε μικρά διαμερίσματα δυο επιπέδων, ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, ενώ ο συνδυασμός των προϊόντων cocomat και dunlopillo χαρίζουν εξαιρετική ποιότητα ύπνου και χαλάρωσης.

taleton

Ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας για όσα προανέφερα, αποτελεί τον πλέον ιδανικό προορισμό διαμονής, για οικογένειες με παιδιά, για ζευγάρια, για παραθεριστές που έχουν τα ζωάκια τους μαζί, και για όσους γενικά θέλουν ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον που να μην υστερεί στην πολυτέλεια αλλά με προσιτές τιμές.

Οι οδικές εκδρομές από τον Ξενώνα Ταλετόν, εκτός από αυτές της Σπάρτης και του Μυστρά, συχνά οδηγούν ως το παραθαλάσσιο και γραφικό Γύθειο με τις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες, τα Σπήλαια του Διρού, την Αρεόπολη την πρωτεύουσα της Μάνης, την Μονεμβάσια ή ακόμα και την Νεάπολη Λακωνίας που συνδέεται με την Ελαφόνησο και τα Κύθηρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Ξηροκάμπι, Σπάρτη
    Λακωνία, 23054
    Πελοπόννησος – Ελλάδα
  • +30 27310-35150
  • +30 27310-35170
  • info@taleton.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε τις νέες παραγωγές της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της!
Επόμενο άρθροΗρώ Μουκίου: Δεν μου αρέσουν οι καθρέφτες!