Αρχική RETROLOVERS Retro Διαφημίσεις - Εξώφυλλα Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί έχασαν πολλά κιλά με την βοήθεια των Bodyline

Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί έχασαν πολλά κιλά με την βοήθεια των Bodyline

πασίγνωστοι ηθοποιοί γιουλακη

Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί έχασαν πολλά κιλά με την βοήθεια των Bodyline

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, συγκεκριμένα το 1982 η Ελένη Ανουσάκη έκανε την πρώτη της διαφήμιση στα πασίγνωστα ινστιτούτα αδυνατίσματος ”Bodyline”. Το παράδειγμά της ακολούθησαν κι άλλοι πασίγνωστοι ηθοποιοί  του παλιού καλού κινηματογράφου όπως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Γιάννης Βόγλης, η Κατερίνα Γιουλάκη, και η Μπέτυ Βαλάση.

Τα κιλά που έχασαν ήταν πάρα πολλά όπως δήλωναν στις διαφημίσεις κατά καιρούς! Ο Παπαμιχαήλ έκανε λόγο για 40 κιλά, ο Βόγλης για 26 κιλά , Η Γιουλάκη για 55 κιλά, η Βαλάση για 54 κιλά ενώ η Ανουσάκη έκανε λόγο για 7 κιλά μέσα σε 2 βδομάδες!

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για το ”πριν” και το ”μετά” είναι εντυπωσιακές! Τους δείχνουν όλους πιο αδυνατισμένους και ευτυχισμένους μέσα στην καινούργια τους σιλουέτα όπως θα διαπίστωσετε και εσείς παρακάτω!

bodyline koita magazine ανουσακη

Αριστερά η πολυαγαπήμενη μας Ελένη Ανουσάκη το 1982 παίρνει πρώτη την σκυτάλη και κάνει την πρώτη της διαφήμιση για τα γνωστά ινστιτούτα αδυνατίσματος! Δεξιά κάνει την δεύτερη διαφήμιση το 1989 με ένα εντυπωσιακό μαγιό που δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της!

bodyline koita magazine παπαμιχαηλ βογλης

Αριστερά ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ το 1985, την περίοδο που είχε χάσει πολλά κιλά και ένωσε ξανά τις δυνάμεις του στο θέατρο με την πρώην σύζυγό του Αλίκη Βουγιουκλάκη! Δεξιά ο Γιάννης Βόγλης το 1987 μας έδειχνε κι αυτός την μεγάλη αλλαγή του!

bodyline koita magazine γιουλακη βαλαση

Αριστερά η Μπέτυ Βαλάση το 1987 δήλωνε πως έχασε 54 κιλά και συνεχίσει! Δεξιά η Κατερίνα Γιουλάκη το 1986 στην πρώτη της διαφήμιση για τα Bodyline εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη!

*Οι διαφημίσεις των παλιών περιοδικών προέρχονται από το προσωπικό αρχείο του Koita-magazine

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓυναικοκτονία στην Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφόνησε ο σύζυγός της
Επόμενο άρθρο Το «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ» για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τους Θεατρίνων Θεατές
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!