Αρχική RETROLOVERS Σπάνιο video: Οι μαμάδες της Βίσση, της Βουγιουκλάκη και της Χρονοπούλου μιλούν...

Σπάνιο video: Οι μαμάδες της Βίσση, της Βουγιουκλάκη και της Χρονοπούλου μιλούν μαζί για τις κόρες τους

βουγιουκλάκη

Σπάνιο video: Οι μαμάδες της Βίσση, της Βουγιουκλάκη και της Χρονοπούλου μιλούν μαζί για τις κόρες τους. Οι κυρίες ‘Εμυ Βουγιουκλάκη, Σοφία Βίσση και η Κατερίνα Χρονοπούλου, σε ένα πολύ σπάνιο video από την εκπομπή «Συμπόσιο» της Σεμίνας Διγενή.

Είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά πριν 31 χρόνια, πράγμα που δεν ξαναέγινε από τότε, για να μιλήσουν για τις διάσημες κόρες τους, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την ‘Αννα Βίσση και τη Μαίρη Χρονοπούλου! Αποκαλύπτουν πολλά για τις κόρες τους, για την παιδική τους ηλικία, για τους φόβους τους, αλλά και για τις προσωπικότητές τους.

Η κυρία Έμυ Βουγιουκλάκη, είπε για την κόρη της: «Η Αλίκη μέχρι την ηλικία των 4 ετών ήταν πολύ καλό παιδάκι, αλλά όσο μεγάλωνε έγινε ατίθαση. Ίσως επειδή είχε μέσα της τη φλόγα για την καλλιτεχνία και εμείς αντιδρούσαμε. Ο πατέρας της την έβλεπε στον καθρέπτη να κάνει διάφορες πόζες και αναρωτιόταν τι θα γίνει αυτό το παιδί. ‘Ηταν όμως φιλότιμη, διάβαζε πάρα πολύ, μάθαινε αγγλικά και γαλλικά, πιάνο και την είχα πάει και χορό. Μόλις 9 μηνών περπάτησε και μίλησε και ο παιδίατρος μου έλεγε πως ήταν φαινόμενο.»

Η Κατερίνα Χρονοπούλου λέει για την Μαίρη: «’Ηταν άτακτο παιδί, αλλά όχι δύσκολο. Πηδούσε συνέχεια, χόρευε, δεν καθόταν φρόνιμα. Αλλά ήταν ψυχούλα και αυτοσχεδίαζε συνέχεια».

Η κυρία Σοφία Βίσση για την Άννα: «Οπωσδήποτε την έχω την αγωνία. Θέλω να είναι στην κορυφή. Από την άλλη όμως δεν θέλω να καβαλήσει το καλάμι. Η ‘Αννα όμως είναι όπως ξεκίνησε. Θέλω να είναι και πετυχημένη σύζυγος και μητέρα και πετυχημένη στη δουλειά της. Δεν θέλω να αφήσει το ένα για το άλλο.»

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Να τα λέμε πιο συχνά»: Μετά το «The Voice» κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Επόμενο άρθροΗ Έλενα Παπαρίζου κατακτά τις διεθνείς gaming λίστες στο Spotify!