Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Επί 10 χρόνια είχε...

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Επί 10 χρόνια είχε δικό του «ροζ» κανάλι

Παραδόθηκε ο Στάθης

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σημειώνεται πάντως ότι μετά την αρχική καταγγελία της 30χρονης κοπέλας για το «revenge porn» και τον σάλο που προκλήθηκε στα social media ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αρχικά, η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa δημοσιοποίησε περιστατικό με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή, το οποίο συνέβη όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η τραγουδίστρια Chrysa, η κοπέλα συναντήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε μπαρ, όταν ήταν ανήλικη. Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ο γνωστός παρουσιαστής είχε κάνει χυδαία σχόλια, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για την ηλικία της, καθώς δεν μπορούσαν να «περάσουν καλά».

Xθες το πρωί ήρθε στη δημοσιότητα και τρίτη καταγγελία, με μια κοπέλα να καταγγέλλει επωνύμως με ανάρτησή της στο Facebook τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα, σαν 15χρονη ακροάτρια, στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου, να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μου μπήκαν σκέψεις να βάλω τέλος στη ζωή μου», είπε η πρώην σύντροφός του

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης “θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις”. Μια και μου έκανε το “ορίστε” να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει “φιλί;”. Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” .Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο, που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”.

Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό, λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.

Σήμερα καμία μόνη».

Δείτε ακόμη:

Ποιος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου 1963 στα Γιάννενα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο AΠΘ και, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, τα καλοκαίρια δούλευε σε ένα εργοστάσιο, όπου έσπαγε αβγά. Tο 1982 συνέγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα, ενώ το 1983 άρχισε να γράφει στο περιοδικό «Ποπ + Pοκ» και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά. Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο και συνέχισε ως το 2013.

Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή και από τότε είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza», «Νηστικό Αρκούδι», «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».Επίσης, έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε 6-7 ταινίες και σε μια θεατρική παράσταση.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣτάθης Παναγιωτόπουλος: «Μου μπήκαν σκέψεις να βάλω τέλος στη ζωή μου», είπε η πρώην σύντροφός του
Επόμενο άρθροΣασμός: Κώστας Νικούλι: Η αλβανική καταγωγή και τα σχέδια γάμου με την σύντροφό του