Αρχική LIFESTYLE Culture Ευχαριστούμε για όλα αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ!

Ευχαριστούμε για όλα αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ!

25855798_1700656273331928_1671284235_o

Ευχαριστούμε για όλα αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ! Στην πολυσύχναστη γειτονιά του Ψυρρή και συγκεκριμένα στην πλατεία Ηρώων, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα γλυκοπωλείο που κλέβει τις εντυπώσεις και σε προ(σ)καλεί να γνωρίσεις την πιο … γλυκιά πλευρά της Αθήνας. Αυτό δεν είναι άλλο, από το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ! Γνωστό και μη εξαιρετέο σε όλους.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του μαγαζιού, μας έδειξαν από την αρχή την αγάπη και τη στήριξη τους σε αυτό το ταξίδι του Koita-magazine. Kι εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστούμε συνεχώς και να αισθανόμαστε υπερήφανοι που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σπουδαίοι άνθρωποι και σοβαροί επαγγελματίες!

Στο 2ο χριστουγεννιάτικο πάρτι του περιοδικού μας που έλαβε χώρα στο Venti Club Restaurant την περασμένη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Tο Σερμπετόσπιτο έκανε  αισθητή την παρουσία του. Eτοιμάζοντας για εμάς και τους καλεσμένους μας 2 λαχταριστές και γεμάτες αγάπη και γλύκα τούρτες με το λογότυπο του περιοδικού μας. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες της βραδιάς, η τούρτα ενθουσίασε τον κόσμο τόσο με την εμφάνιση εξωτερικά, όσο και με τη νοστιμιά της!

Ευχαριστούμε για όλα αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ!

Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτε λιγότερο από τη γλυκύτατη Νάνσυ Κατσικάρη, τον σύζυγό της Σεραφείμ Αλεξανδρή και το υπέροχο προσωπικό τους.

Με την αγάπη της για την μαγειρική και ιδιαίτερα για τη ζαχαροπλαστική, η Νάνσυ φτιάχνει αυτό το χώρο με σκοπό να διαδόσει την αγάπη της για τα γλυκά και στον κόσμο. Με εμπειρία τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος της, στον χώρο της εστίασης, δημιούργησαν αυτό τον ιδιαίτερο και αγαπητό χώρο. ”Τα γλυκά είναι παιδιά μου” δηλώνει με χαμόγελο η Νάνσυ. Kαι μας το υπενθυμίζει καθημερινά μέσα σε αυτό το χώρο. Ο τρόπος που υποδέχεται τους πελάτες αλλά και ο ίδιος ο χώρος του μαγαζιού, παραπέμπουν σε κάτι φιλόξενο και τόσο ζεστό, σαν να είσαι στο σπίτι σου.

Στο Σερμπετόσπιτο θα βρει κανείς όλων των ειδών τα γλυκά. Aπό αυτά που είναι βουτηγμένα στη σοκολάτα, μέχρι κι  εκείνα που πλημμυρίζουν από σιρόπι. Με καταβολές από την Πόλη. Pολλά σιροπιαστά γλυκά σε καλούν να τα δοκιμάσεις κι έχουν σκοπό να σε ταξιδέψουν. Από την άλλη, σε αυτό το μαγαζί έχεις την μοναδική ευκαιρία να γευτείς τα πιο σοκολατένια γλυκά σε όλες τους τις πτυχές. Ιδιαίτερα, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις  το «κιουνεφέ», το «γλυκό της αγάπης» και το «το γαμογλυκό» (μπισκοτόπιτα).

Ευχαριστούμε για όλα αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ!

Μαζί με όλα αυτά και πολλά ακόμη είδη γλυκών, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή την σοκολάτα σου και πάντα σε τιμές προσιτές και προσφιλείς, ανάλογες με τα δεδομένα των εποχών. Οι ποσότητες είναι μεγάλες, σαν την καρδιά και τη διάθεση όσων εργάζονται στο Σερμπετόσπιτο και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την  πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Ένας χώρος με ιδιαίτερο στυλ και μουσική, με γλυκά από αγνά και προσεγμένα υλικά, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να σε παρασύρει σε κόσμους γλυκούς και σοκολατένιους. Το περισσότερο; Καλύτερα να το βιώσετε με μία επίσκεψη σας στο Σερμπετόσπιτο! Ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία μας και τη στήριξη σας! Καλές δουλειές και πάντα με επιτυχία και σεβασμό! 

Ευχαριστούμε για όλα αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ!

Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασερός

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΌταν τα ζώδια… βγαίνουν από τα ρούχα τους.
Επόμενο άρθροΤο κυνήγι μιας σπάνιας πεταλούδας και ο εγκλωβισμός του “συλλέκτη”