Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Άγιος Παντελεήμονας: Σε 18 χρόνια καταδικάστηκε η 30χρονη μάνα που ζούσε με...

Άγιος Παντελεήμονας: Σε 18 χρόνια καταδικάστηκε η 30χρονη μάνα που ζούσε με τις κατσαρίδες [βίντεο]

278009622_1634820293564213_335144961587922092_n

Άγιος Παντελεήμονας: Σε 18 χρόνια καταδικάστηκε η 30χρονη μάνα που ζούσε με τις κατσαρίδες 

Μόλις τελείωσε το δικαστήριο για την απίστευτη υπόθεση στον Άγιο Παντελεήμονα. Μητέρα και σύντροφος εκμεταλλεύονταν τα τρία παιδιά, τα έβαζαν να ζητιανεύουν και τα ανάγκαζαν να ζούν μες τη βρώμα.

Τα τρία παιδάκια 2,4 και 6 έτων που έβγαζαν κυριολεκτικά κατσαρίδες από το στόμα και τα σώματα τους ήταν μέσα στις πληγές σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση του διαχειριστή και των ενοίκων της πολυκατοικίας όπου διέμεναν,

Σημέρα οι καταθέσεις τους στο δικαστήριο λειτούργησαν σαν καταπέλτης για τους δράστες. Οι δικάστες παρακολούθησαν τα βίντεο-ντοκουμέντα και δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτά που κατέθεταν οι μάρτυρες!

Άγιος Παντελεήμονας: Σε 18 χρόνια καταδικάστηκε η 30χρονη μάνα που ζούσε με τις κατσαρίδες 

Αφού διακόπηκε η δίκη για λίγη ώρα, οι δικαστές κατέληξαν πως από πλημμέλημα όπως ήταν αρχικά θα καταδικαστούν για κακούργημα. Η 30χρόνη μάνα Αλβανικής καταγωγής καθώς και ο σύντροφός της καταδικάστηκαν χωρίς αναστολή σε 15 χρόνια φυλάκιση (5 χρόνια για κάθε παιδί) έκαστος. Καταδικάστηκαν επίσης και από 3 χρόνια για τον ξυλοδαρμό προς τον πρώην σύζυγό της και πάτερα των παιδιών της.

Ο σύντροφος που είχε τα τελευταία χρόνια και συζούσε με τα παιδιά της είχε κατηγορηθεί κι άλλες φορές για ξυλοδαρμούς στο παρελθόν.

Οι δράστες μεταφέρθηκαν στην φυλακή, ενώ τα παιδιά τα έχει πλέον ο βιολογικός πατέρας τους ο κύριος Τσαμαντάκης. Ο 50χρονος είναι ναυτικός, είχε χωρίσει με την μητέρα των παιδιών και στην επιστροφή του από ταξίδι στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τα παιδιά του ερχόταν αντιμέτωπος με τη φρίκη.

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Αποκλειστική συνέντευξη με τον διαχειριστή – Η λιποθυμία του πατέρα – Τι απέγιναν τα παιδιά

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητες λαμπάδες σε σχέδια που θα λατρέψεις!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Britney Spears είναι έγκυος με τον Sam Asghari
Επόμενο άρθροΤη μουσική της Εδέμ παρουσίασε η Σίλια Κατραλή στο Faust