Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Πότε θα δούμε την Αργυρώ να αγκαλιάζει το παιδί της

Σασμός: Πότε θα δούμε την Αργυρώ να αγκαλιάζει το παιδί της

σασμός

Σασμός: Πότε θα δούμε την Αργυρώ να αγκαλιάζει το παιδί της

Όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που η Αργυρώ θα αγκαλιάσει επιτέλους το παιδί της, στη σειρά Σασμός. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό, πως η Αργυρώ γέννησε τον μικρό Πέτρο.

Η ζωή της στα Γιάννενα έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Ο Σταύρος προσπαθεί να της δίνει καθημερινά κουράγιο, να είναι στο πλευρό της, να την στηρίζει, ακόμη και τηλεφωνικά. Κανείς, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί ξεκάθαρα στην ύπαρξη του μικρού Πετρή.

Η Αργυρώ έγινε μητέρα. Έχει χτίσει μία νέα ζωή με τον Σταύρο και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η στιγμή που η Αργυρώ θα ανταμώσει με το παιδί της, αφήνοντας άφωνο το κοινό της σειράς Σασμός, θα έρθει στο επεισόδιο 131, την Τετάρτη του Πάσχα.

Σασμός – Η Αργυρώ κάνει έφεση: Θέλω να σαπίσει στην φυλακή

Τί θα δούμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο;

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντηση τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταυρός με τη Δέσποινα… και όχι μόνο. Ποιόν άλλον βιάζεται να συναντήσει η Αργυρώ;

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητες λαμπάδες σε σχέδια που θα λατρέψεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΔάκρυσε ο Θεός στην κηδεία της 14χρονης Χριστινούλας – Ντυμένη νύφη με στεφάνι στα μαλλιά
Επόμενο άρθροOperatical: Το ξεχωριστό μοντέρνο οπερατικό group επιστρέφει δισκογραφικά με το καινούργιο single «Χώρα μακρινή»