Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η Αργυρώ δείχνει να αγαπάει ακόμη τον Αστέρη – Η Μαρίνα...

Σασμός: Η Αργυρώ δείχνει να αγαπάει ακόμη τον Αστέρη – Η Μαρίνα ανησυχεί

Σασμός: Ο Αστέρης

Σασμός: Η Αργυρώ δείχνει να αγαπάει ακόμη τον Αστέρη – Η Μαρίνα ανησυχεί

Η Αργυρώ κι η Μαρίνα έφυγαν οριστικά από τα Γιάννενα και επέστρεψαν σπίτι τους στο «Σασμό». Τίποτα, όμως, δε θα είναι εύκολο για τις δύο γυναίκες κι ειδικά για την Αργυρώ, η οποία θα πρέπει να έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με τον πρώην αγαπημένο της.

Η πρώτη τους συνάντηση ύστερα από καιρό είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η Αργυρώ πάγωσε βλέποντας τον Αστέρη μπροστά της. Δεν έχασε, όμως, λεπτό και το αποκάλυψε στη μητέρα της, αφού η Μαρίνα κατάλαβε ότι κάτι προβληματίζει την κόρη της.

«Τον είδα. Πέσαμε πάνω του. Δε μιλήσαμε φυσικά», αναφέρει η Αργυρώ κι η Μαρίνα αμέσως ρωτάει αν ο Σταύρος κατάλαβε τίποτα. «Δεν ξέρει ποιος είναι. Φοβάμαι μην πληγωθεί, μην μάθει κάτι και πληγωθεί», συνεχίζει.

Η Μαρίνα, όμως, αρχίζει να βλέπει πως η κόρη της προβληματίζεται και είναι σκεπτική. «Καλά θα κάνεις να το πάρεις απόφαση, αυτό θα συμβαίνει από εδώ και μπρος. Θα τον βλέπεις συνέχεια μπροστά σου, θα τον συναντάς. Το ήξερες από τη στιγμή που πήρες απόφαση να κατέβεις στην Κρήτη», της τονίζει αυστηρά.

Η Αργυρώ, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει την όψη του Αστέρη. «Αδυνάτησε πολύ και τα μάτια του σαν να ‘χάσαν το φως του».

Η Μαρίνα δεν αστειεύεται και μαλώνει την Αργυρώ, στο «Σασμό», πριν η κατάσταση ξεφύγει. «Σταμάτα να τον σκέφτεσαι Αργυρώ, αυτός ο άνθρωπος έχει τελειώσει για σένα».

Η Αργυρώ φαίνεται προβληματισμένη. Το γεγονός ότι θα βλέπει όλη την ώρα τον Αστέρη δεν βοηθάει την ψυχολογία της. Ο Σταύρος την έχει στηρίξει και δε θέλει σε καμία περίπτωση να τον πληγώσει. Τι θα συμβεί όμως; Η Μαρίνα δε δείχνει αρκετά πεπεισμένη ότι η Αργυρώ θα τον ξεχάσει και αρχίζει να ανησυχεί.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΚρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Δάκη: Έχει φτάσει 42 κιλά
Επόμενο άρθροΣασμός: Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος