Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: «Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη...

Η γη της ελιάς: «Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη – Η συγκλονιστική σκηνή

Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς: «Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη – Η συγκλονιστική σκηνή

Η Μυρτάλη από τότε που έδωσε εκείνο το παθιασμένο φιλί στον Αλέξη στο γάμο της Βασιλικής δεν μπορεί να τον βγάλει λεπτό από το μυαλό της. Είχε βέβαια ερωτικές φαντασιώσεις και από πριν μαζί του κάθε βράδυ στον ύπνο της. Όποτε μόλις ο Χρήστος απομακρύνθηκε δεν έχασε ευκαιρία και ενέδωσε στα φιλιά του Αλέξη και απ ότι φαίνεται όχι μόνο!

Πριν λίγες μέρες το Mega έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, όπου εκεί βλέπουμε δύο συγκλονιστικές σκηνές την μία πίσω από την άλλη. Η μία είναι με την Μυρτάλη και τον Αλέξη να ζουν έναν παράφορο έρωτα κολυμπώντας σε πισίνα. Και η άλλη είναι στο εστιατόριο του Χρήστου που βλέπουμε τον Αλέξη να κοπανάει έναν μπαλτά στον πάγκο με τα νεύρα του τεντωμένα! Ποιος ξέρει τι να του είπε ο Χρήστος εκείνη τη στιγμη; Σίγουρα κάτι για την σχέση τους με την Μυρτάλη που τον εξαγρίωσε.

Διαβάστε επίσης: Η γη της ελιάς: Ανοιχτούς λογαριασμός με τη μαφία έχει ο Χρήστος

Η Μυρτάλη έχει αρχίσει να έχει ερωτικά συναισθήματα για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει και να περνάει μαζί του καυτές ερωτικές νύχτες. Ξέρει ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει καθώς ο Αλέξης έχει εμμονές και δεν είναι και τόσο στα ”καλά” του. Αυτό όμως φαίνεται να μην την ενδιαφέρει καθόλου πλέον!

η γη της ελιάς koita

«Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη και αμέσως μετά ανταλλάζουν καυτές ματιές και ζουν έναν παράφορο έρωτα μέσα σε μία πισινα. Ο Αλέξης ήξερε καταβάθος ότι οι δυό τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και έφτασε μέχρι και σε δολοφονές για να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια που υπήρχαν ανάμεσα τους.

Εάν η Μυρτάλη όμως κάνει απλώς το κέφι της και ξαναγυρίσει στον Χρήστο, τότε θα έχουμε δράματα. Ο Αλέξης θα πάρει κάνενα κουζινομάχαιρο στο εστιατόριο και ποιος τον πιάνει! Ο άμοιρος Χρήστος δεν ξέρει που έμπλεξε και τι τον περιμένει.

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ ΕΔΩ

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Μάγισσα»: Δείτε λεπτομέρειες για το ιστορικοκοινωνικό δράμα του ΑΝΤ1
Επόμενο άρθροΖωή Λάσκαρη: Όταν μίλησε σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης για την περιπέτεια της κόρης της με τα ναρκωτικά!