Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Αστέρης αλλάζει στάση και απαιτεί να βλέπει το παιδί του

Σασμός: Ο Αστέρης αλλάζει στάση και απαιτεί να βλέπει το παιδί του

σασμός αστερης

Σασμός: Ο Αστέρης αλλάζει στάση και απαιτεί να βλέπει το παιδί του

Ο Αστέρης χωρίς να το επιδιώξει γνώρισε τον Σταύρο και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έγιναν φίλοι. Και μάλιστα αυτός που επιδίωκε τις συναντήσεις τους ήταν ο ίδιος ο Σταύρος παρά ο Αστέρης που καιγότανε να μάθει λεπτομέρειες για την ζωή της πρώην αγαπημένης του. Ο Σταύρος συμπάθησε πολύ το νέο του φίλο και μην έχοντας κανέναν στην Κρήτη του πρότεινε συνεχώς να συναντηθούν να παίξουν μπάσκετ ή ακόμη και να του γνωρίσει την γυναίκα του την Αργυρώ.

Ο Αστέρης κατάφερε να μάθει για την άσχημη κατάσταση της υγείας της Αργυρώς και να επέμβει άμεσα χωρίς να το γνωρίζει η ίδια και να γίνει δότης σώζοντάς της τη ζωή. Με τον Σταύρο είχαν αναπτύξει μία πολλή καλή σχέση και όλα φαινόντουσαν φυσιολογικά. Μάλιστα ο Αστέρης κατάφερε και γνώρισε και τον μικρό Πετρή, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί.

Σασμός: Ο φονιάς του Άγγελου, ο Κώστας, έγινε καπνός!

Όμως όλα ανατράπηκαν όταν συναντήθηκαν οι τρεις τους έξω από το νοσοκομείο. Έκει αποκαλύφθηκε η πταγματική ταυτότητα του Αστέρη και όπως ήταν φυσικό ο Σταύρος έγινε έξαλλος. Η Αργυρώ έτρεμε από το φόβο της μη τυχόν και ο Σταύρος του αποκάλυψε την αλήθεια για τον μικρό Πετρή.

σασμός

Στη δεύτερη σεζόν, ο Αστέρης αλλάζει συμπεριφορά. Βαρέθηκε να απολογείται συνέχεια και θεωρεί πως πλήρωσε τα λάθη του. Άλλωστε η γιαγια Ειρήνη και η Μαρίνα τον έχουν ήδη συγχωρέσει για τον θάνατο του Πέτρου μετά τις αποκαλύψεις της Σεμίνας.

Ο Αστέρης θα διεκδικήσει και πάλι την Αργυρώ και δεν θα κάνει εύκολα πίσω. Θα ζητάει από την Αργυρώ να βρεθούνε και να της εξηγήσει ξανά και ξανά πως νίωθει και τι ακριβώς είχε συμβεί με τον αδέλφο της. Η σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου είχε ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και ο χωρισμός δεν θα αργήσει να έρθει.

σασμός

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Αστέρης θα μάθει επιτέλους την αλήθεια. Θα μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι όντως το δικό του παιδί, αίμα του. Έπειτα από αυτήν την αποκάλυψη όλα ανατρέπονται. Ο Σταματάκης δεν θα σταμάτησει να επιδιώκει να βλέπει το παίδι του έστω κι αν αυτό δεν μάθει ποτέ ότι είναι αυτός ο αληθινός του πατέρας. Η Αργυρώ βέβαια έχει αντίθετη άποψη καθώς δεν θέλει με τίποτα ο γιο της να έχει επαφές με τον φονιά του αδελφού της τον Πέτρο.

Σασμός- spoiler: Η Άσπα εκδικείται τον θάνατο του Άγγελου

Η μητέρα της η Μαρίνα έχει αντίθετη άποψη και πιστεύει ότι ο Αστέρης, έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τον γιό του. Η ίδια αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον Αστέρη που έσωσε τη ζωή της κόρης της και θα συμμαχήσει μαζί του. Η Αργυρώ θα είναι έξαλλη με την μητέρα της άλλα ο έρωτας της δεν έχει σβήσει ακόμη για τον Αστέρη και πολύ πιθανόν να υποχωρήσει.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Σασμός: Ο Νικηφόρος δείχνει το πραγματικό εκδικητικό του χαρακτήρα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Ο φονιάς του Άγγελου, ο Κώστας, έγινε καπνός!
Επόμενο άρθροΣασμός: Παπά Μιχάλης: Ξέρω το μυστικό του Βρουλάκη!