Αρχική RETROLOVERS Καρέζη-Καζάκος: Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους

Καρέζη-Καζάκος: Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους

Καρέζη-Καζάκος

Καρέζη-Καζάκος: Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους

Για πρώτη φορά νοιώθω τόσο ώριμη και ερωτευμένη, έλεγε η Τζένη Καρέζη.

Η Τζένη και ο Κώστας ήταν ενάμιση χρόνο μαζί πριν αποφασίσουν τα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 5 Αυγούστου του 1968.

Η Τζένη έμοιαζε σαν ένα ευτυχισμένο κοριτσόπουλο που ξαφνικά βρήκε τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Ήταν γλυκομίλητη, γαλήνια και όμορφη όσο ποτέ και μονολογούσε το εξής:

«Έγινα άλλος άνθρωπος. Ως τώρα πίστευα πως το θέατρο, η καριέρα , η επαγγελματική επιτυχία είναι το παν. Τώρα πιστεύω ότι πιο σημαντικό είναι το ταίριασμα δύο ανθρώπων. όλα τα άλλα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Για τίποτα στον κόσμο δεν θα θυσιάζα αυτή τη σχέση. Δεν εντυπωσιάζομαι πια από τα εξωτερικά πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι συντροφιές και τα ξενύχτια. Πιστέψτε με, αισθάνομαι σαν ν’ αρχίζει τώρα η ζωή μου. Σαν να μην υπήρξε για μένα η προηγούμενη ζωή μου». θα δήλωνε η Τζένη Καρέζη για τον  Κώστα Καζάκο.

Δείτε ακόμη: Τζένη Καρέζη: Δείτε το σπίτι της μεγάλης πρωταγωνίστριας

Ήταν κερανοβόλος έρωτας και άρχισε τον Οκτώβριο του 1967: «Είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές σε δουλειές, αλλά πριν από εκείνο το γύρισμα ήταν σαν να μην είχαμε ειδωθεί ποτέ πιο πριν. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι. Μου είχαν πει να πάω στα Ίσθμια για το γύρισμα. Έπαιζα στην ταινία έναν λοχαγό. Είχα βάλει, λοιπόν, τη στολή μου από το στούντιο του Φίνου και πήγα ντυμένος. Εκεί ήταν η Τζένη με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο. Περιμέναμε να περάσει ένα πλοίο για να γυρίσουμε τη σκηνή. Καθίσαμε κάτω από μια ελιά και αρχίσαμε να παίζουμε τάβλι. Ήταν μανιακή ταβλαδόρισσα η Τζένη. Τελικά, ήταν μια παρτίδα τάβλι που κράτησε 26 χρόνια» θα δήλωνε για την Τζένη Καρέζη ο Κώστας Καζάκος.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτησή του για τα 18 χρόνια από το θάνατο του πατέρα του

Ο γάμος ήταν απλός και λιτός. Λίγοι καλεσμένοι ήταν εκεί, συγγενείς και φίλοι που έσπευσαν να τους καμαρώσουν και να τους ευχηθούν.  Η Τζένη Καρέζη είχε επιλέξει ένα λευκό μίνι νυφικό ενώ τα μαλλιά της στόλιζαν λευκά λουλούδια. Μετά το γάμο, ακολούθησε γεύμα στη βεράντα του σπιτιού του ζευγαριού γιορτάζοντας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Περίπου ένα χρόνο μετά τον γάμο, τον Απρίλιο του 1969, η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό στη ζωή του γιού τους, Κωνσταντίνου Καζάκου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα: 

20+Ομοιότητες ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη

20+Ομοιότητες ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Γιατί χώρισα με την Καρέζη»

Τζένη-Τζένη πού γυρίστηκε: Η «σπηλιά της Νεράιδας και το σπίτι του Κασσανδρή

Τζένη Καρέζη: Η αυστηρή δίαιτα και το μαρτύριο των 2 αυγών!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Αργυρός: Αγκάλιασε κοριτσάκι με μυική ατροφία και τραγούδησε το «Παιδί γενναίο»
Επόμενο άρθροΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Άδειο το μαγαζί του, Του έχουν γυρίσει την πλάτη οι ντόπιοι αλλά και οι τουρίστες
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!