Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ποιον δoλoφόνησε ο Παύλος Βρουλάκης

Σασμός: Ποιον δoλoφόνησε ο Παύλος Βρουλάκης

παύλος βρουλάκης σασμός koita

Σασμός: Ποιον δολοφόνησε ο Παύλος Βρουλάκης

Ο αδίστακτος Παύλος Βρουλάκης και το παρελθόν του μας έχουν απασχολήσει για τα καλά πριν ακόμα τον δούμε να παίζει στο σήριαλ. Όλα θα ανατραπούν με την εμφάνιση του στο νησί και αυτό κρατά σε αγωνία όλους τους τηλεθεατές. Αυτό όμως που παραμένει μυστήριο για όλους είναι τι είχε συμβεί ακριβώς.

Ο Παύλος Βρουλάκης φαίνεται πως είχε διαπράξει ένα φρικτό έγκλημα και γι αυτό εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Αγαπούσε πολύ τον Μάρκο Βρουλάκη που βρήκε άδικο θάνατο από τους Σταματάκηδες που πλέον τους μισεί θανάσιμα. Θέλει να πάρει εκδίκηση και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά

Ο Παύλος Βρουλάκης έλειπε πάνω από είκοσι χρόνια κρυμμένος και η δίψα του για εκδίκηση όλο και μεγάλωνε. Περίμενε πως και πως να βρει ευκαιρία να γυρίσει πίσω και να σκοτώσει κάποιον απο τους Σταματακήδες και φαίνεται πως τώρα ήρθε η σειρά του.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι και τι έχει στο μυαλό του. Άλλωστε είναι αυτός που είχε δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη μέσα στο κελί του. Για να γλυτώσει τότε από την βεντέτα και να μην τον δολοφονήσουν οι Σταματάκηδες φυγαδεύτηκε άρων αρών και κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται.

Μετά τις δύο δολοφονίες (Πέτρου και Άγγελου) που σημειώθηκαν σε βαρός των Σταματακήδων, ο Παύλος Βρουλάκης δεν φαίνεται να θέλει ανακωχή αλλά απεναντίας δεν θα ησυχάσει ενα δεν εκδικηθεί για την τιμή της οικογένειας των Βρουλάκηδων.

Αναμένουμε λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Ο Νικηφόρος δείχνει το πραγματικό εκδικητικό του χαρακτήρα

Ο φονιάς του Άγγελου, ο Κώστας, έγινε καπνός!

Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε που γυρίστηκε η θρυλική ταινία «Αστέρω» με την Aλίκη Βουγιουκλάκη
Επόμενο άρθροΗ γη της ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο και το πάθος ξαναφουντώνει