Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο και το πάθος...

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο και το πάθος ξαναφουντώνει

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο και το πάθος ξαναφουντώνει

Αυτή κοπέλα δεν θα σταματήσει να τα ανατρέπει όλα στα ερωτικά της και να μας ξαφνιάζει κάθε φορά. Έκει που όλοι περιμέναμε να κάνει μία όμορφη σχέση με τον Χρήστο και τον πολιορκούσε στενά, ξαφνικά την είδαμε να χάνει τον ενδιαφέρον της. Τι τραπέζια του έκανε, πόσες φορές πήγε με την παρέα της ατην ταβέρνα του για να τον κερδίσει, αλλα τίποτα. Η Μυρτάλη κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις.

Μόλις λοιπόν άρχισε να μην την ενδιαφέρει ο Χρήστος, αντάλλαξε ένα φιλί πάθους με τον Αλέκη που φαίνεται πως τον είχε στο νου της από καιρό. Σχέδον κάθε βράδυ τον έβλεπε στον ύπνο της να κάνουν έρωτα. Ο φόβος έγινε έρωτας και αυτό θα συνεχιστεί από ότι ξέρουμε από τα spoilers.

H Μυρτάλη Βρεττάκου όμως δεν σταματά στο Χρήστο και τον Αλέξη καθώς η μεγάλη της αγάπη ήταν ο Στέφανος Καρπενάρος. Ο Στέφανος την είχε αφήσει εντελώς πίσω του την ιστορία τους και προχώρησε μπροστά. Ζήτησε σε γάμο την Ελένη και έφυγε για την Ισπανία αφήνοντας τα πάντα για μία νέα ζωή.

Η Γη της Ελιάς:

Μετά από λίγο καιρό θα δούμε τον Στέφανο να επιστρέφει στη Μάνη με κομμένα τα φτερά. Είναι και πάλι μόνος του αφού χώρισε με την Ελένη και το σχέδιο να μείνει στην Ισπανία δεν ευδοκίμησε. Οι δυό τους θα συναντηθούν τυχαία και η καρδιά τους θα σκιρτήσει και πάλι. Ο Στεφάνος θα την διεκδικήσει ξανά και η Μυρτάλη θα χάσει τελείως το μυαλό της και θα μπερδευτεί. Ποιον άραγε θα διαλέξει από τους τρεις;

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Ποιον δoλoφόνησε ο Παύλος Βρουλάκης
Επόμενο άρθροΤο νέο τρέιλερ του Σασμού είναι συγκλονιστικό