Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άπιστος Spoiler: Κλείνουν την Ντερίν σε ψυχιατρική κλινική

Άπιστος Spoiler: Κλείνουν την Ντερίν σε ψυχιατρική κλινική

απιστος-3

Άπιστος Spoiler: Κλείνουν την Ντερίν σε ψυχιατρική κλινική.

Η ψυχιατρική κλινική είναι κάτι που δε θα μπορέσει να αποφύγει η Ντερίν, στη σειρά Άπιστος. Μόνο που, αυτή τη φορά θα επιλέξει μόνη της να περάσει τα σκαλιά της συγκεκριμένης κλινικής… Για πρώτη φορά, θα σκεφτεί τον εαυτό της και θα ζητήσει την βοήθεια ειδικών, για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Όλα ξεκινούν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα διαπράξει… Μόλις ο Βολκάν μπει στη φυλακή για χρέη και εξαπάτηση, η Ντερίν θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, απελπισμένη.

Θα ανέβει πάνω σε έναν γκρεμό και θα επιχειρήσει να πηδήξει, μη μπορώντας να ζήσει χωρίς τον αγαπημένο της Βολκάν. Η Ασιγιά θα τρέξει σε αυτό το σημείο και θα την πάρει στην αγκαλιά της, σώζοντάς της τη ζωή. Έκτοτε, όλα θα αλλάξουν..

Η μεγάλη απόφαση της Ντερίν
Πράγματι, η Ντερίν θα πάρει μία μεγάλη και σοφή απόφαση για τον εαυτό της. Η Ασιγιά θα καταφέρει, για πρώτη φορά, να την ταρακουνήσει με τα λόγια της. Δεν περιστρέφεται όλη η ζωή της γύρω από τον Βολκάν!

Μόλις η Ντερίν το συνειδητοποιήσει αυτό, θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον κόσμο. Θα δει στα μάτια της Ασιγιά μία πραγματική φίλη και όχι μία εχθρό..

Έτσι, με δική της πρωτοβουλία, η Ντερίν θα επισκεφτεί μία ψυχιατρική κλινική, στη σειρά Άπιστος. Στο πλευρό της θα είναι η Ασιγιά και η Γκιονούλ, οι οποίες θα κάνουν τα πάντα για να τη δουν να χαμογελά ξανά.

Μετά από ένα μήνα θεραπείας, η Ντερίν θα βγει στον έξω κόσμο, άλλος άνθρωπος. Θα αγκαλιάσει ξανά την κόρη της, την Ζεϊνάμπ και θα ευχαριστεί διαρκώς την Ασιγιά για το καλό που της έκανε…

Διαβάστε σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΖωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα ο τάφος της 5 χρόνια μετά
Επόμενο άρθροΜάγισσα: Τι λέει ο σκηνοθέτης της νέας σειράς, Λευτέρης Χαρίτος…