Αρχική ΘΕΑΜΑ Μπακαλόγατος: Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον εμβληματικό ρόλο του Ζήκου

Μπακαλόγατος: Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον εμβληματικό ρόλο του Ζήκου

IMG_20221004_163747

Μπακαλόγατος: Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον εμβληματικό ρόλο του Ζήκου

Ο “Μπακαλόγατος” με τον Γιάννη Ζουγανέλη στον εμβληματικό ρόλο του Ζήκου
Ο Γιώργος Βάλαρης μεταφέρει στη σκηνή την εμβληματική κωμωδία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που έμεινε στην ιστορία για την ερμηνεία του Κώστα Χατζηχρήστου στον ομώνυμο ρόλο.

IMG_20221004_163715

Ο Γιώργος Βάλαρης συνεχίζει την πολύχρονη θητεία του στη θεατρική μεταφορά μεγάλων επιτυχιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου στο σανίδι με την παράσταση που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν στο Θέατρο Πειραιώς 131. Ο λόγος για τον “Μπακαλόγατο”, την σπαρταριστή κωμωδία του Ντίνου Κατσουρίδη που είναι γνωστή και με τον τίτλο “Της κακομοίρας”. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του ελληνικού σινεμά, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, που έμεινε στην ιστορία κυρίως χάρη στον πρωταγωνιστή της, τον αξέχαστο “Ζήκο” και τις ατάκες του που στην ταινία του 1963 ερμήνευσε ο Κώστας Χατζηχρήστος.

IMG_20221004_163754

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναλαμβάνει να υποδυθεί τον Ζήκο στην παράσταση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά με ζωντανή μουσική από τις 13 Οκτωβρίου. Συμπρωταγωνιστούν οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ασπασία Κοκόση, Αιμίλιος Ράφτης, Σταμάτης Τζελέπης, Πέτρος Ξεκούκης και ο Γιώργος Αρμένης στο ρόλο του μπακάλη.
Επί σκηνής θα ανέβουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Ζουγανέλης και Θαλής Τριανταφύλλου. Τα σκηνικά είναι του Αντώνη Χαλκιά, τα κοστούμια της Μαρίας Κοντοδήμα, οι φωτισμοί του Χρήστου Τζιόγκα και οι χορογραφίες του Μάρκου Γιακουμόγλου.
Το Koita βρέθηκε στην press comferance της παράστασης και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και βίντεο!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Τρίτη
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος απατάει την Βασιλική