Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος απατάει την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος απατάει την Βασιλική

φιλιππος και βασιλικη – γη της ελιάς – koita

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος απατάει την Βασιλική

Κάτι που κανείς δεν περίμενε προκείται να συμβεί στην αγαπημένη σειρά του Mega ”Η γη της ελιάς”. Ενώ ο Φίλιππος που έδειχνε να αγαπάει τη Βασιλική περισσότερο και από τη ζωή του ένα μοιραίο γεγονός θα ανατρέψει τη ζωή της για πάντα.

Η καλύτερη φίλη της Στέλλας που δολοφονοθήκε τη μέρα του γάμου της θα είναι η πέτρα του σκανδάλου. Η Κατερίνα λόγω προσωπικών προβλήμάτων θα αναγκαστεί να εγκατασταθεί το σπίτι των Στεφανέων για υποστήριξει.

Η Χάιδω την δέχεται σπίτι της σαν παίδι της και της κάνει όλα τα χατήρια, για να μην της λείψει τίποτα. Την έχει συνδέσει με την αδικοχαμένη κόρη της και την υπερπροστατεύει. Της δίνει μάλιστα και όσα χρήματα της ζήταει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Κατερίνα το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά είναι να βρίσκει χρήματα για να περνάει καλά και να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μια μέρα ένω ο Φίλιππος κοιμάται στο δωμάτιο του μόνος του καθώς η Βασιλική με το μωρό απουσιάζουν, η Κατερίνα του την πέφτει σχεδόν απροκάλυπτα! Ο Φίλιππος στην άρχη τα χάνει και νομίζει πως είναι η Βασιλική. Μόλις καταλαβαίνει ποια είναι την διώχνει και δεν λ΄΄ει κουβέντα σε κανέναν. Αρχίζει να σκέφτεται για ποιον λόγο τελικά έχει έρθει η Κατερίνα στο σπίτι τους και διχάζεται…

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ξαναγυρίζει στην Ιουλία – Η Ευτυχία καταρρέει

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜπακαλόγατος: Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον εμβληματικό ρόλο του Ζήκου
Επόμενο άρθροΣπάνια φωτογραφία με την Καμίλα στο γάμο Καρόλου – Νταϊάνας.