Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης σώζει τη ζωή της Καλλιόπης – Τι ζητά...

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης σώζει τη ζωή της Καλλιόπης – Τι ζητά για αντάλλαγμα

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης σώζει τη ζωή της Καλλιόπης – Τι ζητά για αντάλλαγμα

Κι ενώ η έχθρα μεταξύ της Καλλιόπης και του Βρουλάκη έχει αναζωπυρωθεί ένα συγκλονιστικό γεγονός ανατρέπει τα πάντα!

Οι Σταματάκηδες είναι εδώ και καιρό ο στόχος του Παύλου Βρουλάκη που έχει ορκιστεί εκδίκηση με κάθε τρόπο. Τους θεωρεί υπεύθυνους για τρεις θανάτους αγαπημένων του προσώπων και το μίσος του τον οδηγεί σε παράτολμα σχέδια. Επιθυμεί την εξόντωση τους και δεν θα σταματήσει να το επιδιώκει.

Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως θα αλλάξει τα δεδομένα και θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο του Βρουλάκη. Παρά τον άκαμπτο και σκληρό χαράκτηρα του θα κάνει μία πράξη που θα μας αφήσει άφωνους!

Διαβάστε ακόμα: Σασμός: Ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Η μερά που ο Μαθιός και η Βασιλική θα ολοκληρώσουν τον γάμο τους που έμεινε στη μέση λόγω της σύλληψης του, φτάνει. Οι δύο τους ετοιμάζονται να ανέβουν και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας και να ζήσουν αυτό που η μοίρα τους όρισε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Η Καλλιόπη θα είναι πολύ συγκινημένη με αυτό το γεγόνος. Μάλιστα θα ανακαλέσει μνήμες από τον δίκο της γάμο με τον Βασίλη Σταματάκη και θα συγκινηθεί βαθιά. Εκείνη τη στιγμή θα ανάψει ένα καντηλάκι και θα θυμάται τη ζωή που έζησαν μαζί και θα νοσταλγεί το παρελθόν. Χαμένη μέσα στις αναμνήσεις της δεν θα προσέξει το αναμμένο καντηλάκι με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το σπίτι της.

Μολις η Καλλιόπη βλέπει το σπίτι της τυλιγμένο στις φλόγες αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια! Ανήμπορη δεν μπορεί να πάρει ανάσα απ΄τους καπνούς και πέφτει κάτω λιπόθυμη. Ο Παύλος Βρουλάκης ακούει τις φωνές της Καλλιόπης και με όση ανθρωπιά του απέμεινε γι’ αυτήν και τους Σταματάκηδες τρέχει να τη σώσει. Άφηνει στην άκρη το μίσος που τους χωρίζει και μπαίνοντας στο σπίτι της, την βγάζει έξω βάζοντας σε κίνδυνο και τη δική του ζωή.

Η Καλλιόπη όταν μαθαίνει πώς ο Παύλος Βρουλάκης της έσωσε τη ζωή αρχίζει να ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Ξέρει πως ο Βρουλάκης δεν θα το αφήσει έτσι και θα της ζητήσει αντάλλαγμα. Η ίδια πλέον είναι υπόχρεη απέναντί του αφού της έσωσε τη ζωή ο άσπονδος εχθρός της.

Έτσι ο Παύλος χωρίς δεύτερη σκέψη εκμεταλλεύεται την κατάσταση και αποφασίζει να της ζητήσει τα χωράφια του Άγγελου. Της ζητά να μείνουν στη δική του οικογένεια. Η Καλλιόπη δεν έχει άλλη επιλογή αλλά ο εγωισμός της δεν την αφήνει να σκεφτεί καθαρά. Θα καταφέρει ο Βρουλάκης να πάρει τα χωράφια ή θα έχουμε καινούργια αναζωπύρωση της βεντέτας;

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη Φιλαρέτη έχει κάνει φυλακή για φόνο
Επόμενο άρθροΣασμός: Ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος Βρουλάκης