Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Σασμός: Ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος Βρουλάκης

παύλος βρουλάκης σασμός koita

Σασμός: Ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος Βρουλάκης. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Σασμός θα μας καθηλώσουν. Θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα μάθουμε τον πραγματικό λόγο που πνίγηκε ο Παύλος Βρουλάκης.

Την Δευτέρα θα γίνει χαμός με αυτά που θα δουν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο. Η πρώτη συνάντηση του Παύλου και της Αιμιλίας θα γίνει γεγονός. Το πρώην ζευγάρι, είχε παντρευτεί και αποκτήσει ένα παιδί το οποίο έχει πεθάνει. Οι δυο τους ανταμώνουν ξανά μετά από 20 χρόνια…

Ο Παύλος θέλει να δώσει εξηγήσεις στην Αιμιλία, όμως εκείνη είναι ψυχρή και του λέει πως γι’ αυτήν είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια και θα συνεχίσει να είναι. Η σκηνή θα είναι πολύ δυνατή.

Μετά το χωρισμό του ζευγαριού ο Παύλος έφυγε και η Αιμιλία άμαθε πως στην πορεία πνίγηκε στην θάλασσα. Το γεγονός αυτό την λύγισε τότε και κλειστηκε στον εαυτό της. Στην συνέχεια κατάφερε να προχωρήσει στη ζωή της και να τα καταφέρει μετά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Θα σεβαστεί ο Παύλος Βρουλάκης τη νέα ζωή της Αιμιλίας; Θα της δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Υπομονή μέχρι την Δευτέρα.. ή διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης σώζει τη ζωή της Καλλιόπης – Τι ζητά για αντάλλαγμα
Επόμενο άρθροΓνωρίζεις τους λόγους που οι άνθρωποι δεν χαμογελούσαν στις παλιές φωτογραφίες;