Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει τα σχέδια του για την...

Η Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει τα σχέδια του για την Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα

Η Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει τα σχέδια του για την Ράινα

Ο Δημοσθένης άλλαζει τα σχέδια του σχετικά με την Ράινα. Ενώ πιστεύει πλέον πώς είναι καρφί της αστυνομίας και σκοπό έχει να την χρησιμοποιήσει, ώστε να δίνει διαστρεβλωμένες πληροφορίες, σκέφτεται κάτι άλλο.

Ο αδίστακτος Δημοσθένης μπορεί να φαίνεται ένας σωστό οικογενειάρχης με χιούμορ και να πειράζει τους πάντες αλλά το αληθινό του πρόσωπο το ξέρουν μόνο όσοι δουλεύουν μαζί του στο κύκλωμα της μαφίας.

Ένα από τα αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράττει η μαφία είναι να βιντεοσκοπούν δολοφονίες και να βγάζουν αρκετά λεφτά αφού τις πουλούν στο διαδίκτυο. Ήδη έχουν εντοπιστεί πολλές κοπέλες σε ομαδικό τάφο που ανακάλυψε ο αδελφός της Ευας. Η Ράινα ανησύχισε πολύ με αυτό το γεγονός αλλά δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό της ότι θα πάθει και ή ίδια ότι έπαθαν οι κοπέλες αυτές.

Ο Δημοσθένης στήνει παγίδα στη Ράινα και την καλεί στο σπίτι του. Η Ράινα μη μπορώντας να αρνηθεί αλλά κι ούτε να φανταστεί τι θα της συμβεί τον ακολουθεί. Την οδηγεί σε μία βίλα όπου εκεί η εγκληματική οργάνωση εκτελεί την δολοφονία της. Φυσικά δεν διστάζουν να την βιντεοσκοπήσουν όπως κάνουν πάντα για να βγάλουν χρήματα.

Μόλις φτάνει η πληροφορία στη Μάνη για την δολοφονία της Ράινα, ο Κουράκος χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και υπόσχεται πως θα δώσει τέλος στα φρικτά αυτά εγκλημάτα και ότι θα τους συλλάβει άμεσα…

 

Η Γη της Ελιάς: Το τελευταίο γράμμα του Ιάκωβου Βρεττάκου στην Αθηνά

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

Η Γη της Ελιάς: η Ευτυχία ”πέφτει” στα πατώματα για τον Κουράκο

Διαβάστε σχετικά αρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Το τελευταίο γράμμα του Ιάκωβου Βρεττάκου στην Αθηνά
Επόμενο άρθροMaestro: Aυτό είναι το κόστος ανά επεισόδιο