Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Maestro: Aυτό είναι το κόστος ανά επεισόδιο

Maestro: Aυτό είναι το κόστος ανά επεισόδιο

maestro

Maestro: Aυτό είναι το κόστος ανά επεισόδιο. Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη! όπως ήταν αναμενόμενο σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της δικαιώνοντας τις φήμες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κέρδισε το μεγάλο στοίχημα και μας θύμησε πόσο πολύ έλειπε η αισθητική του από τις οθόνες μας.

Η νέα σειρά του Mega Maestro σάρωσε στην τηλεθέαση αλλά και στα social media. Συγκεκριμένα έφτασε στην κορυφή με ποσοστό 34,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31,4% στο γενικό σύνολο. Στις γυναίκες 25-44, η σειρά σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 42%.

Πόσο όμως κοστίζει το κάθε ένα επεισόδιο από τα εννέα συνολικά;

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι η δεύτερη πιο ακριβή σειρά ανά επεισόδιο στο Mega, με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 2.318.570€. Την ίδια ώρα έχει κρατική επιδότηση 927.428 € και μέσο κόστος ανά επεισόδιο 257.618 ευρώ. Η σειρά προβλέπεται να έχει 9 επεισόδια.

Δείτε το Trailer:

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει τα σχέδια του για την Ράινα
Επόμενο άρθρο«Κοιτούσε τα παιδιά μου»: Aπoκαλύπτει γειτόνισσα του 53χρονου