Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Sinsay ανοίγει φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα

Η Sinsay ανοίγει φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα

sinsay

Η Sinsay ανοίγει φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα!

Ο πολωνικός όμιλος μόδας LPP λοιπόν, παρακολουθώντας την πορεία του e-shop στην Ελλάδα, αποφάσισε να επενδύσει και στη φυσική παρουσία, από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους! Δηλώνει πλήρως ευχαριστημένος με τις διαδικτυακές πωλήσεις στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα του 2ου τριμήνου ήταν αυξημένα κατά 45% σε σχέση με πέρυσι, πράγμα που συμπίπτει με την επέκταση της εταιρείας σε Ελλάδα, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πολωνικό brand σημείωσε γρήγορη ανάπτυξη με πωλήσεις ενισχυμένες κατά 63%, καθώς επεκτάθηκε μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και ΗΒ. Η επέκταση αυτή έφερε πάνω από 4,7 εκατ. ευρώ στα έσοδα των 250 εκατ. ευρώ περίπου και σε ανάπτυξη της τάξεως του 54% για το σύνολο της δραστηριότητας e-commerce του ομίλου.

Η Ελλάδα εκτιμάται ότι θα είναι η δεύτερη αγορά στη Δυτική Ευρώπη που θα επεκταθεί, καθώς τον Δεκέμβρη αναμένεται να ανοίξει κατάστημα στην Ιταλία.
Συνολικά, ο πολωνικός όμιλος διαχειρίζεται 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 27 αγορές ανά τον κόσμο συνολικής επιφάνειας άνω των 1,7 εκατ. τ.μ. και απασχολεί 27.000 εργαζόμενους, ενώ τα ηλεκτρονικά του καταστήματα να εξυπηρετούν περισσότερες από 30 αγορές. Ένα από τα μαγαζιά του είναι και το Reserved, το οποίο επίσης αναμένεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στο Μιλάνο μέσα στο 2023.

Δείτε επίσης:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο τέταρτος #βiαστήs της 12χρονης στον Κολωνό (φωτο)
Επόμενο άρθροΚούγιας για ΑΤ Ομόνοιας: Η 19χρονη προσκάλεσε τους δύο αστυνομικούς