Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός – Καλλιόπη σε Μαρίνα: «Στείλε τον Βρουλάκη πίσω από εκεί που...

Σασμός – Καλλιόπη σε Μαρίνα: «Στείλε τον Βρουλάκη πίσω από εκεί που ‘ρθε»

ΣΑΣΜΟΣ

Σασμός – Καλλιόπη σε Μαρίνα: «Στείλε τον Βρουλάκη πίσω από εκεί που ‘ρθε». Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη και η Μαρίνα γίνονται φίλες.

Μια καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στην Καλλιόπη και την Μαρίνα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός. Οι δυο γυναίκες μετά από πολύ καιρό θα συναντηθούν στην εκκλησία έχοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό τους έχει αναστατώσει όλους πολύ. Όλοι τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί μετέπειτα καθώς από την πρώτη στιγμή ο σκοτεινός άνδρας έκανε γνωστό τον λόγω της επιστροφής του.

Η Καλλιόπη, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας στην σειρά Σασμός, θα προειδοποιήσει την Μαρίνα να στείλει τον Παύλο Βρουλάκη από εκεί που ήρθε καθώς αν μείνει στην Κρήτη το κακό θα είναι μεγάλο.

Οι δυο γυναίκες για πρώτη φορά ίσως θα μιλήσουν σε ήρεμους τόνους καθώς το θέμα της συζήτησης αυτή την φορά θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Παυλή.

Μαρίνα και Καλλιόπη μιλούν για τον Παύλο στον Σασμό
Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό τους έχει αναστατώσει όλους πολύ. Όλοι τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί μετέπειτα καθώς από την πρώτη στιγμή ο σκοτεινός άνδρας έκανε γνωστό τον λόγω της επιστροφής του. Η Καλλιόπη, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας στην σειρά Σασμός, θα προειδοποιήσει την Μαρίνα να στείλει τον Παύλο Βρουλάκη από εκεί που ήρθε καθώς αν μείνει στην Κρήτη το κακό θα είναι μεγάλο.

πηγές: Youfly.com  & daddy-cool.gr

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει με τον «Γλάρο»
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει σκηνή στην Ευτυχία: «Είσαι ξανά με τον Αποστόλη;»