Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Βασιλική και Μαθιός παντρεύονται! Δείτε το προσκλητήριο!

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός παντρεύονται! Δείτε το προσκλητήριο!

Σασμός: Βασιλική

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός παντρεύονται! Δείτε το προσκλητήριο!

Ο Alpha ετοίμασε ένα προσκλητήριο για το επεισόδιο της Πέμπτης (3-11) οπού επιτέλους θα δούμε το αγαπημένο μας ζευγάρι να παντρεύεται!

FgeT6GMWQAQZw8e
Tι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός παντρεύονται!

Το βράδυ, στήνεται το γλέντι του γάμου στην πλατεία και όλο το χωριό είναι μαζεμένο. Ευτυχισμένη η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά, ενώ ο Σταύρος, τρελός από ζήλια, την I ψάχνει αγριεμένος. Την ίδια στιγμή, γίνεται έφοδος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στο μπαρ του Λευτέρη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ευθύμης Φαρμάκης εξαφανίζεται, αφήνοντας τον Πόνο, το δεξί του χέρι, να διευθετήσει την κατάσταση. Η Νάντια στο μεταξύ γνωρίζει ένα πρόσωπο που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή της.

Σασμός: Η Αργυρώ βυθίζεται στη θλίψη μετά τον θάνατο του Σταύρου

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΜΕΣΩgossip-tv.gr
Προηγούμενο άρθροΛευτέρης Πανταζής – «Τι Κάνει Το Μωρό Μου»
Επόμενο άρθροΔείτε για ποια τραγουδίστρια έγινε αυτός ο λουλουδοπόλεμος στη Θεσσαλονίκη