Αρχική RETROLOVERS Όταν η Βιβέτα Τσιούνη μπήκε στο Άσυλο Ανιάτων με Αλτσαχάιμερ

Όταν η Βιβέτα Τσιούνη μπήκε στο Άσυλο Ανιάτων με Αλτσαχάιμερ

Βιβέτα Τσιούνη

Όταν η Βιβέτα Τσιούνη μπήκε στο Άσυλο Ανιάτων με Αλτσαχάιμερ

Η Βιβέτα Τσιούνη γεννήθηκε το 1934 και σπούδασε στη Δραματική Ακαδημία του Εθνικού και από το 1955 έως το 1993 συμμετείχε σε περισσότερες από 30 παραστάσεις στην πρώτη Κρατικής Σκηνής.

Είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, με πιο αξιοσημείωτη τη σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα» (1987) και τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, «Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει», «Οργή», «Αμφιβολίες», «Θαυματοποιός».

Ο θάνατος της έγινε γνωστός από την ανακοίνωση της οικογένειας που ανέφερε τα εξής:
«Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη εκηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς».

H Βιβέτα Τσιούνη έφυγε από τη ζωή στις 13 Μαΐου 2019 σε ηλικία 85 ετών. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από την νόσο Αλτσχάιμερ και νοσηλευόταν στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη.

Ανακοίνωση για τον θάνατό της στη σελίδα του στο Facebook ανάρτησε και ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος εξέφρασε ένα παράπονο στην οικογένεια της, καθώς δεν ενημέρωσαν κανέναν από τους φίλους της για τον χαμό της.

«Έφυγε από τη ζωή τις ημέρες του Πάσχα μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς μας, συμμαθήτρια της Αλίκης…η γλυκιά Βιβέτα Τσιούνη…. Κανείς συγγενής της δεν ειδοποίησε κανέναν λες και δεν είχε φίλους, συμμαθητές εν ζωή ή λες και δεν ήταν εκλεκτό μέλος του ΤΑΣΕΗ ή του Διόνυσου…Είναι κρίμα και διπλή η θλίψη μας. Νοσηλευόταν κάποια χρόνια σε κλινική της Κυψέλης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤον Θυμάσαι τον Φρου Φρου; Το ξωτικό με τα κόκκινα μαλλιά;
Επόμενο άρθροΦοίβος Βουτσάς: Ο γιος του Κώστα Βουτσά έγινε 7 χρόνων