Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Χάνουν τη ζωή τους τελικά ο Αστέρης και ο μικρός Πετρής

Σασμός: Χάνουν τη ζωή τους τελικά ο Αστέρης και ο μικρός Πετρής

σασμός

Σασμός: Χάνουν τη ζωή τους τελικά ο Αστέρης και ο μικρός Πετρής

Όπως θα δούμε ένας άντρας λέει στον Βαγγέλη να βγάλει από τη μέση τον Γαλετάκη, πριν παραστεί στο μνημόσυνο του Στεφανή στο νεκροταφείο όπου συγκεντρώνονται όλοι. Όταν τον βλέπει ο Νικηφόρος, εξοργίζεται, καθώς είναι σίγουρος ότι αυτός ευθύνεται για όλα τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η οικογένειά του.

Ο νεαρός άνδρας ορμάει προς το μέρος του μαζί με τον Αστέρη και τη Βασιλική, προσπαθώντας να τον σταματήσουν πριν συμβεί κάτι χειρότερο. Αργότερα, ο Αστέρης ετοιμάζει την πιο παραμυθένια έκπληξη για την Αργυρώ και της ζητάει να γίνει επιτέλους γυναίκα του. Με δάκρυα στα μάτια, εκείνη λέει το πολυαναμενόμενο “ναι” και πέφτει στην αγκαλιά του.

σασμός αστερης

Την επόμενη μέρα, ο Σταύρος φτάνει στην Κρήτη και ανακοινώνει στην Αργυρώ και την Αστέρη ότι δέχεται να υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά για την ονοματοδοσία, ώστε ο μικρός να πάρει το επώνυμο Σταματάκης. Η εξέλιξη αυτή ενθουσιάζει το ζευγάρι, το οποίο μπορεί πλέον να αρχίσει να προετοιμάζεται για το γάμο του. Ωστόσο, όταν η Καλλιόπη ακούει τον παπά και τον Αστέρη να μιλούν για το επικείμενο μυστήριο, ανησυχεί.

Δείτε ακόμη: Σασμός: Ο Μαθιός χαροπαλεύει – Ο Νικηφόρος βουτηγμένος στις τύψεις

Σύντομα, ο Αστέρης και ο Πετράκης θα πεθάνουν. Παρά τις προσπάθειές του να ηρεμήσει, δεν μπορεί και κατακλύζεται συνεχώς από ένα κακό συναίσθημα. Έτσι, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παίρνει τον Πετράκη και οι δυο τους πάνε μια βόλτα στα χωράφια. Όταν η Αργυρώ συνειδητοποιεί ότι ο γιος της έχει εξαφανιστεί, την κυριεύει πανικός.

Όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχει κανένα νέο από την Καλλιόπη και τον Πετράκη, ο Αστέρης και η Αργυρώ τρελαίνονται. Όταν επιτέλους εμφανίζεται ο καπετάνιος με τον μικρό, η Αργυρώ τον παίρνει και φεύγει έξαλλη από το σπίτι. Ο Αστέρης την ακολουθεί χωρίς να χάσει χρόνο, λέγοντάς της ότι ήρθε η ώρα να παντρευτούν. Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι κάνει σχέδια για το γάμο του. Η ώρα όμως για να βγει αληθινό το κακό προαίσθημα της Καλλιόπης πλησιάζει…

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠότε θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο “αντίο” στους ήρωες πιλότους σε Κρήτη και Κιλκίς
Επόμενο άρθροΆση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό φέρνει ανασφάλειες και πληγές από το παρελθόν