Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Δείτε το Spoiler που έδωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός: Δείτε το Spoiler που έδωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός:

Σασμός: Δείτε το Spoiler που έδωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός: Έδωσε Spoiler η Μαριλίτα Λαμπροπούλου Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μια είδηση όσον αφορά τον τρίτο κύκλο του Σασμού έδωσε η τηλεοπτική Βασιλική, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Η Βασιλική έχει στοιχεία και από μένα», δήλωσε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Σασμού, μιλώντας τη Δευτέρα (31/7) στην εκπομπή «Alpha τώρα».

Στο δρόμο τη φωνάζουν «Βασιλική» και εκείνη… απαντά, παραδέχθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Το Βασιλική το έχω κάνει δεύτερο δέρμα μου. Μου μιλάει ο κόσμος, μου απευθύνεται με αυτό το όνομα κι εγώ απαντάω. Έχω αγαπήσει τον ρόλο και αυτήν τη δουλειά και έχει αποδώσει η προσπάθεια που κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βασιλική είναι «ένας ρόλος. Το ότι ο κόσμος με ταυτίζει με αυτό το πρόσωπο έχει να κάνει και με τη δύναμη της εικόνας». Αλλά, «κι ότι επενδύω τη Βασιλική με τη φωνή μου, τις ψυχικές μου ιδιότητες, την οπτική μου. Ο ρόλος σε ένα καθημερινό πλάθεται και με το πώς φαντάζεται ο ηθοποιός το πρόσωπο που ερμηνεύει. Άρα, εν κατακλείδι, η Βασιλική έχει στοιχεία και από μένα».

Η δεύτερη χρονιά του «Σασμού» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το συναίσθημα που άφησε στην πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha έχει θετικό πρόσημο. «Αν και υπήρχε ο φόβος μήπως επαναληφθεί κάτι που έκανα», τελικά όλα κύλησαν ομαλά.

«Όταν είσαι ενεργός και μπορείς να βρεις κάτι ζωντανό μέσα σε αυτό που κάνεις, τα πράγματα λειτουργούν. Και υπήρξε απήχηση στο κοινό. Όλα πήγαιναν μπροστά».

Η δεύτερη σεζόν έκλεισε με τη Βασιλική να έχει ένα σοβαρό τρακάρισμα. Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν;

«Εφόσον θα παίζω, σίγουρα επιβιώνω!» είπε, και έδωσε ένα… spoiler για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για τα σενάρια. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τη σεναριακή ομάδα, έχει φτιαχτεί μία δυνατή ιστορία» για τον επίλογο της σειράς.

Ποια εξέλιξη θα ήθελε για τον Σασμό; «Θα ήθελα μια εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα, για να οξυνθούν οι εντάσεις και οι αντιπαλότητες, να βγουν οι αντιπαραθέσεις, τα προβλήματα και οι συγκρούσεις πιο πολύ στην επιφάνεια, ώστε να έχει ένα νόημα όταν θα έλθει η όποια λύση», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Θα ήθελα να δοθεί μια λύση στο τέλος, ώστε να ανακουφιστούν όλοι. Μην ξεχνάτε ότι είναι μυθοπλασία. Μερικές φορές οι τηλεθεατές ξεχνάνε την πραγματικότητα που ζούμε και νομίζουν ότι η μυθοπλασία είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η δύναμη της μυθοπλασίας, αλλά και των ηθοποιών και όλης της ομάδας του Σασμού».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου το καλοκαίρι περιοδεύει με την παράσταση «Οιδίπους τύραννος» του Σοφοκλή, στην οποία υποδύεται την Ιοκάστη. Δύο ρόλοι, αλλά και δύο μέσα «τα οποία βρίσκονται στον αντίποδα. Είναι εντελώς διαφορετικά. Αν στην τηλεόραση η κάμερα έρχεται δίπλα σου και συλλαμβάνει την κάθε ανάσα, τον κάθε ψυχικό και συναισθηματικό παλμό, στο θέατρο τα πράγματα είναι τεράστια, μεγεθύνονται, και σαν ρόλος -ο οποίος είναι αρχέτυπο- αλλά και σαν υποκριτική στα μεγάλα ανοιχτά θέατρα, όπου παίζεται η παράσταση».

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε, όπως είπε καταληκτικά, «όλοι οι ρόλοι, ακόμη και η Ιοκάστη με τη Βασιλική μπορούν να βρουν κάτι κοινό, το ότι μιλούν σε μια πανανθρώπινη ψυχική κοίτη».

Η παράσταση «Οιδίπους τύραννος» πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα, ενώ στις 25 και 26 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗsports365
Προηγούμενο άρθροΗ κυρά μας η μαμή: Σε ποιο μέρος της Αττικής γυρίστηκε
Επόμενο άρθροΠέθανε γνωστός προπονητής του Μπάσκετ