Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Τα αντίο και οι νέοι ρόλοι

Σασμός: Τα αντίο και οι νέοι ρόλοι

bisbikis-sasmos

Σασμός: Τα αντίο και οι νέοι ρόλοι

Η δεύτερη σεζόν στον Σασμό οδηγείται στο τέλος της και το δράμα για τους ήρωες κορυφώνεται. Ποιοι από αυτούς δε θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο και ποιοι είναι οι νέοι ρόλοι της σειράς;

Πρώτα απ’ όλα ο Νικηφόρος θα πληροφορηθεί την αλήθεια τόσο για το φόνο του Στεφανή του όσο και για το ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Στην συνέχεια θα δούμε την Άσπα να αποχαιρετά τους Βρουλάκηδες και να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Αυστραλία. Δεν θα είναι η μόνη όμως. Σύμφωνα με το 7Μέρες TV, ο Σταύρος θα μείνει πλέον μόνιμα στα Γιάννενα αφού πρώτα έχει υπογράψει το χαρτί που επιτρέπει στον Πετράκη να αλλάξει όνομα. Τέλος τραγικό θα είναι το τέλος του Ευθύμη το οποίο μάλιστα θα φέρει την υπογραφή του καλύτερου του φίλου, Παύλου Βρουλάκη!

Όσον αφορά τώρα τις νέες αφίξεις, η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ηθοποιούς ούτως ώστε να καλυφτούν τα κενά αλλά και να ανανεωθεί η σειρά. Ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, του οποίου ο ρόλος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

πηγή: YouFly.com

Διαβάστε ακόμα:

Διονύσης Ξάνθος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γνωστός πρωταγωνιστής των 80’s

Άρθρα για το ελληνικό σινεμά:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία επιστρέφει στην τρίτη σεζόν
Επόμενο άρθροΗρώ Κυριακάκη: Δείτε πώς είναι σήμερα η διάσημη ”Κατερίνα” απο τα ”Κόκκινα Φανάρια”