Αρχική RETROLOVERS Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος Κατίνα Παξινού: Δείτε ποιός πασίγνωστος ηθοποιός είναι εγγονός της

Κατίνα Παξινού: Δείτε ποιός πασίγνωστος ηθοποιός είναι εγγονός της

Κατίνα Παξινού: Δείτε ποιός πασίγνωστος ηθοποιός είναι εγγονός της

Ο εγγονός της Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή είναι ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Δεν την φώναζα ποτέ γιαγιά. Την αποκαλούσα πάντα “Παξινού” και τον Μινωτή “Αλέκο”. Δεν ξέρω γιατί. Στα γράμματά της η γιαγιά μου υπέγραφε “Σε φιλώ, σε λατρεύω, η Παξινούλα σου”, είπε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο ηθοποιός και θυμάται πως η μεγαλύτερη του ευχαρίστηση όταν γύριζε από το σχολείο ήταν να της κρατάει τα λόγια για τους ρόλους της.

Στην εκπομπή  «The 2Night Show» πριν 2 χρόνια είχε διηγηθεί τα εξής:

Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για μια αστική οικογένεια. Έγινε χαμός. Η γιαγιά μου, η Κατίνα παξινού μου έδωσε την ευχή της. Ήταν επαναστάτρια. Τότε μη πούμε τι θεωρείτο μια ηθοποιός. Όταν είπα στη γιαγιά μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου χάρισε τον σταυρό της. Δυστυχώς μου τον έκλεψαν» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Ακόμα και στις μεγάλες επιτυχίες, όπως το “Δις Εξαμαρτείν”, δεν έκανα ποτέ όνειρα. Θα μπορούσα να έχω κάνει θίασο, αλλά δεν τον έκανα, ίσως γιατί έχω πολύ μεγάλη αυτοκριτική. Συνέχεια τον κοιτάζω τον εαυτό μου και δεν μου αρέσω. Του λέω ότι εσένα ποιος θα σε πάρει του χρόνου σε σίριαλ και να που με παίρνουν. Κάθε φορά μου προξενεί μεγάλη εντύπωση».

‘Οταν ήταν 13 ετών και είχε βρεθεί στα παρασκήνια της «Μήδειας» στην Επίδαυρο και είδε τη Μαρία Κάλλας με τα εσώρουχά της, μέσα στο καμαρίνι της. «Την είδα κατά λάθος με τα εσώρουχα. Η γιαγιά μου Κατίνα Παξινού σε ένα διάλειμμα πήγε να την συναντήσει για να της πει να βγάλει κάποια ψεύτικα φρύδια που δεν της άρεσαν και εγώ πήγα μαζί της. Όταν χτύπησε την πόρτα είπε στην γιαγιά μου ότι είναι γυμνή και της είπε δεν πειράζει είμαι με τον εγγονό μου. Έτσι μπήκα στο καμαρίνι και την είδα με τα εσώρουχα, βέβαια όταν με αντίκρισε “τρελάθηκε”».

Ίνκα Ναθαναήλ: Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο ένα φιλί

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε από που είναι τα κουστούμια της σειράς Μάγισσα
Επόμενο άρθροΔήμητρα Γαλάνη: Κι όμως είχε φωτογραφηθεί στο Playboy!