Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Ντέπυ Σακελλαρίου φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018

Η Ντέπυ Σακελλαρίου φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018

26694673_1717635548300667_1250951336_n

Το Κoita Μagazine, σε μια προσπάθεια προώθησης καλλιτεχνών και φιλανθρωπικής δράσης, δημιούργησε το ημερολόγιο Koita 2018.

Όσοι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν και βοήθησαν με την κίνησή τους αυτή, τον σύλλογο Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι θα συμμετέχουν και σε ένα αγώνα προώθησής τους σε ραδιόφωνα της επαρχίας, και άλλα μέσα ενημέρωσης

Η Ντέπη Σακελλαρίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Από την ηλικία των 5 μόλις ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το πιάνο, αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια (μητέρα της είναι η Κατερίνα Βαφειάδου, σολίστ κλασσικής κιθάρας). Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της – είναι διπλωματούχος – στο κλασικό πιάνο και να ανώτερα θεωρητικά, όπως επίσης και τις σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο της Αθήνας.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ λίγο αργότερα άρχισε και τις εμφανίσεις της σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους όπως στο Λυκαβηττό. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους ο Γιώργος Κατσαρός, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Αλέκα Κανελίδου και πολλούς άλλους.

Η Ντέπη ξετυλίγει όλο το εύρος του ταλέντου της και της φωνής της με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα, ενώ διαφαίνεται η έντονη επιρροή της από τη τζαζ μουσική που λατρεύει.

Η Ντέπη είναι ο μήνας Μάιος!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαταχειροκροτήθηκε η παράσταση BU-21 στην επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο 104
Επόμενο άρθροΦεβρουάριος και Μάρτιος με ΔΩΡΕΑΝ ξεναγήσεις στην Αθήνα!