Τα κεφτεδάκια τόνου τρώγονται σαν κυρίως πιάτο αλλά είναι και τέλειο ορεκτικό. Και επειδή μαγειρεύονται στο φούρνο αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους κάνουν δίαιτα.
Υλικά
- 160 γραμμάρια τόνο στο νερό
- 140 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 1κ. σούπας παρμεζάνα
- 1 αυγό
- Τριμμένη φρυγανιά
- Αλεύρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε καλά τον τόνο από το νερό και τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το τυρί κρέμα, το αυγό, 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι, παρμεζάνα και τριμμένη φρυγανιά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 ° C για περίπου 15-20 λεπτά.