Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Νίκος Αναγνωστόπουλος: «Νιώθω έτοιμος να έρθω αντιμέτωπος με μεγάλους ρόλους πάντα με...

Νίκος Αναγνωστόπουλος: «Νιώθω έτοιμος να έρθω αντιμέτωπος με μεγάλους ρόλους πάντα με τον σεβασμό που τους αρμόζει»

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος, φιλοξενείται στο Koita-magazine.

Είναι νέος, εμφανίσιμος, δραστήριος και κυρίως αεικίνητος μέσα από τις δουλειές του. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία, και βρίσκεται θα έλεγε κανείς στην πιο παραγωγική και δημιουργική φάση στη ζωή του.

Τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στην σειρά ‘‘Παρθένα Ζωή” και μας εντυπωσιάζει με το υποκριτικό του ταλέντο.

Είναι χαμηλών τόνων, αγαπάει τη δουλειά του και του αρέσει να εξελίσσεται πάντα μέσα απ’αυτήν!

Ποιος είναι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος και τι θα έπρεπε να μάθει το κοινό για εσένα που δε γνωρίζει;

Αυτό που θα ήθελα να μάθει το κοινό είναι πως πίσω από αυτό το χαμόγελο και  τα αστεία είμαι ένας άνθρωπος που έχει προσπαθήσει πολύ στη ζωή του.  Έχω στερηθεί πολλά κι έχω περάσει δύσκολα για να πραγματοποιήσω τους στόχους μου αλλά όλα αυτά τα λέω όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να πω στον κόσμο ότι με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.  Με βοήθησαν να είμαι δυνατός μέσα μου, να παραμείνω με το χαμόγελο χωρίς να το χάσω, να έχω αυτοπεποίθηση, γαλήνη και με βελτίωσαν γενικά στα πάντα …

Ποιο ήταν το έναυσμα που σε ώθησε να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Μικρός ήθελα την αποδοχή του κόσμου και όταν ανακάλυψα στην κατασκήνωση το θέατρο άρχισα να το γουστάρω και να νιώθω όμορφα….

Τη φετινή χρονιά σε απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στην καθημερινή σειρά ”Παρθένα Ζωή’’. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Είχα πάει στη τύχη μέσα από ένα γραφείο καλλιτεχνικό να παίξω έναν αστυνομικό στη σειρά οι συμμαθητές στον ΑNT1 και μετά αφού με είδαν εκεί με φώναξε για καλή μου τύχη στο κάστινγκ η cast director και τους έκανα για το ρόλο.

Στη σειρά υποδύεσαι το Διονύση, θείο της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη). Πες μου λίγα λόγια για τον ρόλο αυτό και πως θα τον χαρακτήριζες;

Υποδύομαι τον θείο της Ζωής , είναι φοβερός ρόλος και αισθάνομαι πολύ τυχερός που ερμηνεύω έναν τέτοιο ρόλο πραγματικά. Κάποιοι λένε πως φαίνεται εύκολος αλλά ο Διονύσης έχει δυσκολίες, έχει πολλές ποικιλίες σαν χαρακτήρας. Έχει και το κωμικό και το δραματικό στοιχείο. Είναι  αφελής και σοβαρός , ανάλαφρος και  δυναμικός. Όλα αυτά πρέπει να έχουν ισορροπίες. Πιστεύω μέσα από τη πολλή δουλειά που κάνω,  βγάζω ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο ρόλος σου έχει πολλά κωμικά στοιχεία. Τι σημαίνει για εσένα το είδος της κωμωδίας και κατά πόσο επηρεάζει τη ζωή σου;

Η κωμωδία για μένα είναι τον παν στη ζωή. Τι πιο όμορφο από το να χαμογελάς και να τα παίρνεις όλα στη ζωή σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Γενικά σαν άνθρωπος επειδή είμαι από τη φύση μου θλιμμένος προσπαθώ να μη το δείχνω κι  έτσι χρησιμοποιώ το χιούμορ. Η θετική μου στάση στη ζωή, λειτουργεί σαν  μια διέξοδο στις αρνητικές σκέψεις αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε άνθρωπος.

Πως αισθάνεσαι που σε εποχές δύσκολες, έχεις δουλειά και μάλιστα στην τηλεόραση;

Νιώθω ευτυχής, τυχερός και ευγνώμων, για μένα αυτή η δουλειά σημαίνει παρά πολλά. Έχει αλλάξει η ζωή μου και ο εσωτερικός μου κόσμος. Έχω μια γαλήνη πλέον γιατί όλα αυτά τα χρόνια, περίπου μια δεκαετία, αντιμετώπισα αμφισβήτηση ή αμφιβολία από τους γύρω μου. Τώρα όμως νιώθω μεγάλη τιμή κι  απολαμβάνω την κάθε στιγμή.

Τι σημαίνει για εσένα το θέατρο και η υποκριτική ευρύτερα;

Για μένα είναι ο τρόπος που μπορώ να εκφράζομαι και να νιώθω χαρούμενος νιώθω ζωντανός. Μιλάμε όμως για πραγματική χαρά, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Νιώθω μέσα μου κάτι περίεργο σαν ναρκωτικό.

Ποιες οι σκέψεις που κάνεις στην Ελλάδα του 2018;

Είμαι απογοητευμένος πολύ δεν θέλω να επεκταθώ. Κρίμα μόνο αυτό..

Αν δεν ήσουν ηθοποιός, τι δουλειά θα ήθελες να κάνεις;

Θα ήθελα απαραίτητα να έχω επαφή με το κόσμο. Μου αρέσει και η ψυχολογία πολύ. Μπορεί  να ήμουν ψυχολόγος ή μπάρμαν(γέλια).

Ως νέος άνθρωπος στο χώρο της τέχνης, σκέφτηκες ποτέ να κυνηγήσεις τα όνειρα σου στο εξωτερικό;

Ναι το έχω σκεφτεί και μπορεί και να το κάνω το κάνω τα επόμενα χρόνια..

Με την τηλεοπτική του ”μητέρα” στα γυρίσματα της Παρθένας Ζωής στο ΑΝΤ1, κα Χριστίνα Τσαφου.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Θέλω επαγγελματικά να έχω κάνει πολλά πράγματα στο χώρο μου και να μπορώ να ζω από το επάγγελμα μου. Ίσως να έχω βρει και τον έρωτα της ζωής μου και να φτιάξουμε μια οικογένεια, να συνεχίσω να έχω δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπάω και να έχουμε όλοι υγεία!

Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο, σε ποια εποχή θα ταξίδευες και γιατί;

Στο μέλλον  γενικά θα ήθελα να πάω, γιατί πιστεύω ότι όλα θα είναι πιο εύκολα και πιο εντυπωσιακά. Ίσως να υπάρχει και αυτό το φάρμακο που θα ήμασταν αθάνατοι(γέλια).

Υπάρχει κάποιος ρόλος με τον οποίο θα ήθελες να καταπιαστείς στο μέλλον;

Θα ήθελα τον Άμλετ σαν τρελός! Γενικά νιώθω έτοιμος σιγά σιγά να έρθω αντιμέτωπος με μεγάλους ρόλους, δεν με τρομάζει τίποτα εκτός από μιούζικαλ γιατί δεν γνωρίζω από τραγούδι και μουσική αλλά θα έχω τον απόλυτο σεβασμό και την ταπεινότητα που αρμόζει σε κάθε ρόλο που θα πρέπει να υποδυθώ.

 

Και μην ξεχνάτε κάντεlikeστη σελίδα μας στοfacebookγια να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα:

“Το Μόνον Της Ζωής Του Ταξείδιον” του Γ.Βιζυηνού με την Ιωάννα Παππά στο θέατρο Αυλαία


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροMasterChef: Επικό ξέσπασμα από τη Γωγώ Κωστάκη! «Μια πουτ…α, ένας πού…ς κι ένας άσχετος»
Επόμενο άρθροΜαζί ή Τίποτα: Το προκλητκά επίκαιρο φιλμ του Φατίχ Ακίν