Αρχική ΓΕΥΣΗ Γεμιστά του POPEYE

Γεμιστά του POPEYE

Tomatoes stuffed with spinach

Γεμιστά του POPEYE. Σήμερα σας έχω ένα πάντρεμα γεύσεων το οποίο θεωρό ότι θα σας μαγέψει τον ουρανίσκο σας.

Θα χρειαστούμε

  • 10 τεμ Ντομάτες
  • 1 κιλό καθαρισμένο Σπανάκι
  • 150 ml Ελαιόλαδο
  • 1 τεμ ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ξερό
  • 3 ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1/2 ματσάκι Άνηθος
  • 4 κουταλιές σούπας Ρύζι Καρολίνα
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Νερό 1/2 ποτήρι χλιαρό

Εκτέλεση

  • Πλένουμε κι αδειάζουμε τις ντομάτες, την ψίχα από τις ντομάτες την κρατάμε να την χρησιμοποιήσουμε μετά.
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι μας και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν.
  • Προσθέτουμε το σπανάκι να μαραθεί κι αυτό, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
  • Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ρύζι,την ψίχα από τις ντομάτες τριμμένη στον τρίφτη, το νερό κι αφήνουμε να ψηθεί για 15 λεπτά.
  • Προς το τέλος προσθέτουμε τον άνηθο κι ανακατεύουμε. Αλατίζουμε ελαφρώς το εσωτερικό από τις ντομάτες και τις γεμίζουμε με το σπανακόρυζο.
  • Τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τις περιχύνουμε με λίγο νερό και λίγο λάδι.
  • Τις ψήνουμε στον φούρνο για 15- 20 λεπτά στους 180 βαθμούς ίσα να μαραθούν λίγο.
  •  Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και τις απολαμβάνουμε.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη

Σοκολατένιο νηστίσιμο κέικ

Χορτόσουπα με ταχίνι (νηστίσιμη)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗchefoulis.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Μπέζος διορθώνει την εικόνα του στη Σάσα Σταμάτη
Επόμενο άρθροΓαρίδες γιουβετσάκι για γευστικές νύχτες