Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Μαρία Μπακοδήμου: Απαντά στον Νίκο Μουρατίδη που αποκάλεσε το Power of Love...

Μαρία Μπακοδήμου: Απαντά στον Νίκο Μουρατίδη που αποκάλεσε το Power of Love «σκουπίδι»

maria_mpakodimou

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People απάντησε στον Νίκο Μουρατίδη που αποκάλεσε το Power of Love «σκουπίδι».

Η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη που είχε δηλώσει: «Η Μαρία Μπακοδήμου έφτασε στο σημείο να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι».

«Δεν έχω συζητήσει με τον Μουρατίδη για να απαντήσω. Είπε την άποψή του. Το δικό μου συμπέρασμα από όλα τα σχόλια που έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει και συμμετέχει. Επιπλέον κανένας δικός μου άνθρωπος, κάποιος που αγαπάω και εμπιστεύομαι, δεν μου έχει πει πως είναι κάτι που δεν μου πάει και δεν θα έπρεπε να το κάνω. Σε όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, είτε την επαγγελματική είτε την προσωπική, έχω μέσα μου ένα καμπανάκι. Όταν αυτό το καμπανάκι χτυπήσει, σημαίνει πως κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, μου αρέσει να δουλεύω για το συγκεκριμένο concept και νιώθω πολύ τυχερή».

Ποια είναι η γνώμη της για τον Acun Ilicali;

 «Είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας. Δεν έχει μόνο η ίδια η ζωή του ενδιαφέρον, αλλά και ο τρόπος που τη διαχειρίζεται και εξελίσσεται κι ο ίδιος. Γνωρίζοντάς τον βλέπω πως πίσω από τον πετυχημένο επιχειρηματία που κινεί τα μίντια κρύβεται ένας άνθρωπος χαλαρός, με μια αυθεντική παιδικότητα. Μου είπε πως χαίρεται που συνεργαζόμαστε και πως θα ήθελε να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί».


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗenews24.gr
Προηγούμενο άρθροΚατσούλης σε Βασάλο για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη: «Είναι λίγο αηδία… στο λέω με πολλή αγάπη»
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Νιάρρος κέρδισε το βραβείο Δημήτρης Χορν 2018