Αρχική ΓΕΥΣΗ Κοχύλια γεμιστά για να ζηλέψει η πεθερά

Κοχύλια γεμιστά για να ζηλέψει η πεθερά

recipe_main________________________________________

Κοχύλια γεμιστά για να ζηλέψει η πεθερά, Σήμερα σας έχω μια ξεχωριστή συνταγή που θα ζηλέψει μέχρι  και η πεθέρα σας απο αυτή την μοναδική γεύση στο κυριακάτικο τράπεζι και θα  ενθουσιάσει επίσης ευχάριστα όλους τους παρεβρικόμενους στο τραπέζι.

Θα χρειαστούμε 

  • 300 γρ. μακαρόνια (προτεινόμενα αυτά που μοιάζουν με κοχύλι)
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. τυρί τσένταρ
  • 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 4 κ.σ. φρυγανιά
  • 150 γρ. σπανάκι
  • 200 γρ. φέτα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 250ο C.
  • Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει βάζουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν για 8 λεπτά, μέχρι να γίνουν al dente.
  • Οταν είναι έτοιμα τα σoυρώνουμε και κρατάμε 100 γρ. από το νερό στο οποίο έβρασαν.
  • Στο μίξερ με το σύρμα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το νερό από τα μακαρόνια.
  • Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Κατόπιν προσθέτουμε σχεδόν όλη την ποσότητα από το τριμμένο τσένταρ και τη μουστάρδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Διορθώνουμε τη γεύση προσθέτοντας αρκετό αλάτι και πιπέρι.
  • Τέλος βάζουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο, την τριμμένη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  • Σε ένα πυρίμαχο σκεύος (25×35 εκ.) βάζουμε τα ζυμαρικά, το μείγμα και τα ανακατεύουμε.
  • Πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά, το υπόλοιπο τριμμένο τσένταρ, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με λίγο λάδι.
  • Ψήνουμε στον φούρνο για 12 λεπτά.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Πεντανόστιμη και εύκολη πάστα με Lacta για να φύγουν τα φαρμάκια

Κάλπική πίτσα για όλα τα βίτσια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗakispetretzikis.com
Προηγούμενο άρθροΑντωνία Οικονόμου: «Η σκηνή είναι ένα μέσο για να εξωτερικεύσω τις εικόνες που έχω στο μυαλό μου» (video) – Η χορο-ωδή “Pieta” στο Θέατρο Ροές
Επόμενο άρθροΆννα Βίσση :Το Καλοκαιρινό χιτ Είναι το Fuego και ας Κέρδισε το Ισραήλ την Πρώτη Θέση με..