Αρχική Health Δίαιτα Η Υγεία έχει Ωραία Γεύση…

Η Υγεία έχει Ωραία Γεύση…

Η Υγεία έχει Ωραία Γεύση…

και κατοικεί Θεμιστοκλέους & Ακαδημίας γωνία!

Ο Μάρκος Βόλης και ο Νίκος Καρόκης δημιούργησαν στο κέντρο της Αθήνας μια όαση υγιεινής διατροφής, γεμάτη χρώμα και θετική ενέργεια. Όνειρό τους; «Να γίνουμε ο πιο υγιής λαός του κόσμου και πάλι, όπως ήταν οι αρχαίοι Έλληνες!»
Η Up-Κυτταρική Θρέψη έχει ως αποστολή της να προσφέρει πραγματική, αλλά γρήγορη και οικονομική λύση στο θέμα της καθημερινής διατροφής ιδίως για τους ανθρώπους που είναι στο τρέξιμο όλη μέρα και δεν έχουν την πολυτέλεια χρόνου.


Τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά της Up είναι ολόφρεσκα και τα προμηθεύονται καθημερινά, κυρίως από Έλληνες παραγωγούς κι έτσι σε εμάς προσφέρουν χυμούς, smoothies, νοστιμότατες μπάρες δημητριακών, σαλάτες που μας κρατούν χορτάτους ως το απόγευμα, υγιεινά σνακ, αλλά και τα καθιερωμένα τους, πλέον, σφηνάκια φρούτων και λαχανικών που τα κερνούν με χαμόγελο και θετική ενέργεια.


Ο Μάρκος, ο οποίος είναι vegan και ποδηλάτης, ισχυρίζεται ότι το σώμα μας έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται και, προς αυτό το σκοπό, ύψιστη είναι η σημασία της διατροφής, της κίνησης, του περιβάλλοντος, αλλά και του τρόπου ζωής και σκέψης. Ουσιαστικά, αυτές υπήρξαν και οι βασικές αρχές του Ιπποκράτη τις οποίες διατύπωσε πριν από χιλιάδες χρόνια!
Ο Νίκος λέει: «Κάθε ένας από εμάς μπορεί να ξεκινήσει καθημερινά με μικρά απλά πράγματα τα οποία θα τον κάνουν να αισθάνεται –και να γίνεται!-πιο υγιής. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας είναι τεράστια και πολλές φορές δυσβάσταχτα. Το άγχος , το στρες ,η εξαντλητική δουλειά, η ψυχολογική φθορά της προσπάθειάς μας να ανταποκριθούμε σε ένα μοντέλο ζωής, το οποίο δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο σε ασθένειες ,είναι πραγματικότητα και δεν κάνει διακρίσεις ανάλογα με το οικονομικό επίπεδό μας.» 
Η αλήθεια είναι, όπως αποδεικνύουν έρευνες, ότι όσο μεγαλύτερο είναι το οικονομικό επίπεδο μιας χώρας, τόσο περισσότερες και απειλητικότερες εμφανίζονται οι χρόνιες ασθένειες , αλλά και τα κρούσματα καρκίνου. Η βασική αιτία είναι οι συνήθειες της διατροφής , οι οποίες συμπλέκονται άμεσα με την έλλειψη χρόνου .
«Η βελτίωση του επιπέδου της υγείας μας , όμως δεν απαιτεί κόπο ,χρόνο ή χρήματα», αυτό πιστεύουν ακράδαντα ο Μάρκος κι ο Νίκος, μη μένοντας μόνο στα λόγια. Μια επίσκεψη στον πολύχρωμο παράδεισό τους
μπορεί να πείσει τον καθένα για το ότι οι δύο συνέταιροι-αλλά και οι εργαζόμενοι της UP- το έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα!

 

Η κοσμοθεωρία της UP, αν μπορεί ένα κατάστημα υγιεινής και νόστιμης διατροφής να έχει κοσμοθεωρία, συνοψίζεται στα εξής, σύμφωνα με τους ιδρυτές της:«Έχουμε όλοι την ίδια ανάγκη.Να είμαστε υγιείς.Ανεξάρτητα από ηλικία ,φύλο,κοινωνικές ή πολιτικές πεποιθήσεις,θρησκευτικές συνειδήσεις,οικονομική ευχέρεια,καταγωγή,φιλοσοφία ζωής,τρόπο σκέψης, στάση ζωής επίπεδο υγείας, ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί καθημερινά να βελτιώνουμε το επίπεδο υγείας όλο και περισσότερο και να το μεταδίδουμε στους συνανθρώπους μας.Ζούμε σε μια χώρα όπου η φύση της έχει χαρίσει ανεξάντλητο Ήλιο, ο οποίος είναι πηγή ενέργειας για τη ζωή, άφθονο νερό που αποτελεί τη βάση του σώματός μας και τεράστια ευχέρεια σε ποικιλία τροφών, που είναι, ουσιαστικά, ο κορμός της υγείας μας! Έχουμε στη διάθεσή μας ό, τι χρειαζόμαστε για μια ποιοτικότερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.»

Info: Up-Κυτταρική Θρέψη, Ακαδημίας 91, Αθήνα, 21 1402 5900 

                               (φωτογραφίες: Μαρκέλλος Πλακίτσης)

 

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘανάσης Βασιλάκος : ”To τραγούδι είναι το οξυγόνο μου΄΄
Επόμενο άρθροΕίδαμε: “Όλα όσα αγαπήσαμε” με μια ακραία ρομαντική Μαριόν Κοτιγιάρ