Αρχική ΓΕΥΣΗ Μακαρονοσαλάτα Τόνου

Μακαρονοσαλάτα Τόνου

photo

.Μακαρονοσαλάτα Τόνου. Μια δροσιστική σαλάτα ζυμαρικών που θα την λατρέψετε.

Θα χρειαστούμε

  • 1/2 πακέτο ζυμαρικά αχιβάδα μεγάλου μεγέθους
  • 1 κονσέρβα καπνιστού τόνου
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 1 μεγάλο καρότο τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
  • 1 πράσινη πιπεριά σε καρεδάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε καρεδάκια
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1-2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 4 κλωνάρια άνηθο ψιλοκομμένο
  • 4-5 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γλ. κέτσαπ

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  • Σουρώνουμε και βρέχουμε με νερό από τη βρύση να σταματήσει ο βρασμός.
  • Σε μια λεκάνη βάζουμε μια παγοθήκη παγάκια και ένα μπουκάλι νερό από το ψυγείο καθώς και τα μακαρόνια.
  • Με αυτόν τον τρόπο σταματάμε τελείως το βρασμό και δεν αφήνουμε να κολλήσουν μεταξύ τους.
  • Σ ένα μπωλ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής για να φτιάξουμε την τονοσαλάτα.
  • Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κοτόπουλο και να φτιάξουμε τις αχιβάδες μας με κοτοσαλάτα.
  • Μια άλλη ωραία ιδέα είναι φέτα- τομάτα-αγγούρι-ελιές-κρεμμύδι-ρίγανη.
  • Με ένα κουτάλι του γλυκού γεμίζουμε κάθε αχιβάδα με την τονοσαλάτα και τοποθετούμε σε πιάτο.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Δροσερή ντοματόσουπα με κριθαράκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗcookpad.com
Προηγούμενο άρθροΔροσερή ντοματόσουπα με κριθαράκι
Επόμενο άρθροΓιαουρτλού κεμπάπ (αυθεντική συνταγή)