Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα: Τι λένε για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 27/7

Άστρα: Τι λένε για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 27/7

zodia

Τι γίνεται σήμερα Πέμπτη 27/7!

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δημιουργεί αδιέξοδες καταστάσεις που πρέπει το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης, θα σας κάνει περισσότερο ανήσυχους με ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό  ζήτημα. Οι αντιφάσεις θα σας κουράσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα, σας κάνει ανήσυχους για κάποια θέματα που δεν είχατε βάλει στην σωστή τους θέση αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας παρακινήσει να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις που το μέλλον τους δεν θα είναι θετικό.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει να αναζητήσετε μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία, που χρειάζονται να αλλάξετε [εκ των έσω].

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς με θέματα υγείας και εργασίας. Μην πιέσετε σήμερα καμία κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας κάνει να διεκδικείτε και να απαιτείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά μπλέκονται με τις πολύ προσωπικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και ένταση. Τα παράπονα των αγαπημένων σας, μπορεί να είναι υπερβολικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βγάλει στην επιφάνεια μία αντιπαλότητα με άτομα από το περιβάλλον σας και όχι μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας, μπορεί να σας δημιουργήσει μία αναστάτωση που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, μπορεί να σας κάνει απόμακρους με δικά σας άτομα, ή να δημιουργηθούν εντάσεις με τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε να σας κυριέψουν οι εμμονές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας προβληματίσει με δικά σας πρόσωπα. Ίσως να προκαλείτε [άθελα σας] τον φθόνο και την απομάκρυνση κάποιων από σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕλένη Καρουσάκη: Το πρώτο μήνυμα της τραγουδίστριας μετά τη διάσωσή της από το λιμενικό
Επόμενο άρθροΑπό την αρχή•
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775