Αρχική ΖΩΔΙΑ Μία ανάσα δροσιάς, σε μία καυτή περίοδο από γεγονότα | Εβδομαδιαίες προβλέψεις...

Μία ανάσα δροσιάς, σε μία καυτή περίοδο από γεγονότα | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13 – 19/8

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και κάποιες προτάσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Πολύ πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποια σημαντική γνωριμία, κυρίως στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά δημιουργική και σας φέρνει πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο που το είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η εβδομάδα τελειώνει με ξεκαθάρισμα κάποιων υποθέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα σταδιακά θα σας βάλει και πάλι σε μια τάξη, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα. Ο Ερμής επιστρέφει πλέον στην ορθή του πορεία και τακτοποιεί εκκρεμότητες που είχατε αφήσει από τον Ιούλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, τα κενά που νιώθετε μέσα στην σχέση σας και καταστάσεις που αναβιώνουν από το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε θετικά νέα που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Μία πιο ήρεμη εβδομάδα σας περιμένει, με πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα τα νιώσετε σαν όαση, μέσα στο αλαλούμ των τελευταίων ημερών. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τα μέρες θα έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε με ευκολία θέματα που είχαν μία στασιμότητα. Μπορεί επίσης να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τις διαφορές σας, αν αυτές είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας πολλές φορές μία άλλη άποψη για την προσωπική σας ζωή. Οι υπερευαισθησίες και η ανασφάλεια, δεν είναι και ο πιο καλός σύμβουλος αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το γεγονός ότι κάποια θέματα που είχαν [παγώσει], έχουν αρχίσει και [συνεργάζονται] και πάλι μαζί σας, αυτό θα σας ηρεμίσει αρκετά. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει να σας χαρίσει ήρεμες αποδράσεις και ουσιαστική φροντίδα με τον εαυτό σας. Η ορθή πορεία του Ερμή στις 19/8, θα φροντίσει τις σχέσεις σας με τους άλλους και την σωστή επικοινωνία που θα έχετε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία το άγχος σας. Αν και βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών εσείς σκέφτεστε καθημερινά θέματα, που αφορούν κυρίως την εργασία και την οικογένεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Άρης να άφησε προσωρινά το δικό σας ζώδιο, θα έχει όμως το επόμενο διάστημα μια παρασκηνιακή (δράση), που θα σας απορροφήσει πολύ ενέργεια. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την δυνατότητα ν μιλήσετε ξεκάθαρα με τον σύντροφο σας για ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ιδίως εσείς που ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα είστε περισσότερο ευνοημένοι.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 13/8 Δευτέρα
Επόμενο άρθρο“Τα σκουπίδια” του Γιάννη Ξανθούλη συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στο Από Κοινού Θέατρο!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775