Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 17/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 17/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

365165

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Θα βάλετε σε δράση σχέδια και θα θέσετε καλές βάσεις για ότι θέλετε να τελειοποιήσετε αργότερα. Βέβαια όλα ολοκληρώνονται αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πρόσθετα βάρη που σας έχουν δημιουργήσει οι άλλοι. Αν πρέπει να πλησιάσετε περισσότερο ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι κατάλληλη η στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πριν τελειώσει το Καλοκαίρι, εσείς ετοιμάζετε το επαγγελματικό σας πλάνο. Μπορεί να έχετε σήμερα μία καλή ευκαιρία σε κάτι που είχατε κατά νου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο Σκορπιό, ευνοεί την προσωπική σας ζωή, διώχνει τις αμφιβολίες και παίρνετε χαρά από μικρά, αλλά ουσιαστικά πράγματα που σας συμβαίνουν.

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια θα αποδειχθεί το στήριγμα σας σε ότι αποφασίσετε. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας, ανθρώπους που σας εμπνέουν πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ επιτυχημένη περίοδος ανοίγεται για σας. Πολλά πράγματα που θα σκεφτείτε σήμερα, το πιο πιθανόν είναι να έχετε την ολοκλήρωση που επιθυμούσατε.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά θέματα μπαίνουν σε μία σειρά. Αναθεωρήστε καταστάσεις και όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα κερδίσετε την υποστήριξη και την εύνοια των άλλων. Σκεφτείτε τις προοπτικές νέων σχεδίων και βάλτε σε πρόγραμμα επαγγελματικούς σας στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μικρή ανάπαυλα από τις καθημερινές σας έγνοιες, θα σας φροντίσει σε εσωτερικό επίπεδο. Μην αφήνετε τις σκέψεις, να σας δημιουργούν προβλήματα, χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε την χαρά να απολαύσετε μία μέρα μακριά από ότι σας ενοχλεί και σας προβληματίζει. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και σας περιμένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται σήμερα και εσείς παίρνετε μία ανάσα, μέσα σε τόσες σκέψεις που σας έχουν πνίξει το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία γλυκιά μέρα για σας, με το μυαλό στραμμένο σε κάποιες όμορφες στιγμές από το παρελθόν. Μπορεί να βρεθείτε κοντά με άτομα που σας δίνουν θετική ενέργεια.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο“Όλη τη ζωή μου την πέρασα χωμένος μες στο βούρκο…” – Περιμένοντας τον Γκοντό
Επόμενο άρθροΟ γιος της Μενεγάκη έκανε το πιο extreme κούρεμα!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775