Αρχική Health Δίαιτα Αυτή η γυναίκα έχασε 45 κιλά και μας δείχνει τα σημάδια της...

Αυτή η γυναίκα έχασε 45 κιλά και μας δείχνει τα σημάδια της περνώντας ένα ισχυρό μήνυμα

36990618_242905769867344_2568982074753024000_n

Η απώλεια βάρους μπορεί μερικές φορές να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ψυχολογία και να μειώσει την αυτοπεποίθηση. Αυτό συνέβη στην 33χρονη Sarah Nicole από τον Καναδά, η οποία μοιράστηκε στο διαδίκτυο ένα ισχυρό μήνυμα για το σώμα της και για τα κιλά που έχασε.

https://instagram.com/p/Bl3gSQ0n5Y5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Η Sarah Nicole είναι μητέρα τριών παιδιών και αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια. Τα κατάφερε και τελικά έχασε 45 κιλά. Ήταν μια σημαντική νίκη για την υγεία της, ωστόσο, συνέχισε να παλεύει για την εικόνα του σώματός της. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στο Instagram με αθλητικό σουτιέν και εσώρουχο και το χέρι της στην κοιλιά της, δείχνοντας τις ραγάδες. Η Nicole θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για το πώς κατάφερε να αγαπήσει και να τιμήσει επιτέλους αυτό που αποκαλεί «ατελώς τέλειο σώμα».

https://instagram.com/p/Bk-JeK6noo9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ότι αποδέχτηκε το σώμα της και όλες οι αποφάσεις που έχει πάρει την έκαναν τη γυναίκα που είναι σήμερα.

«Σταμάτα να ανησυχείς τόσο πολύ που δεν μοιάζεις με καινούργιο άνθρωπο. Γιατί δεν είσαι. Έχεις ζήσει, έχεις αγαπήσει, έχεις αποκτήσει εμπειρίες. Το σώμα σου με τον τρόπο του θα αναδειχτεί από αυτές τις αναμνήσεις», γράφει χαρακτηριστικά.

«Αντιμετώπισα μεγάλη αυτολύπηση και το δούλεψα ανακαλύπτοντας ότι την αξία μου. Ακόμη και με τα σημάδια και τις ραγάδες, είμαι ακόμα όμορφη. Έτσι αποφάσισα να δείξω στον κόσμο πώς πραγματικά είμαι».

Τέλος τονίζει πως τα σημάδια που έχει δεν είναι σημάδια αδυναμίας, αλλά δύναμης. Μπορεί να είναι δύσκολο να αγαπήσουμε τις ατέλειες, όμως δεν πρέπει να τις αφήσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο να μας κάνουν να νιώσουμε άσκημες.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

36990618_242905769867344_2568982074753024000_n


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗjenny.gr
Προηγούμενο άρθροΨητά λαχανικά: Μια συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους
Επόμενο άρθροΈκανα την κετογονική δίαιτα και ήρθα αντιμέτωπη με αυτές τις παρενέργειες