Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10

Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να επιδιώξετε να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας. Αν έχετε κατά νου μία επαγγελματική συμφωνία, μάλλον είναι ακατάλληλη η μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να βρείτε τα θετικά αυτής της μέρας και θα έχετε πολλές πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν. Η πίεση βέβαια θα υπάρχει κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε υπερβολικά ανήσυχοι σήμερα για κάποια προσωπικά θέματα. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα σας δέσμευαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αφήσετε τα πολύ σημαντικά στην άκρη, για να μην γίνουν λάθη. Η Τετάρτη θα αποδειχθεί για σας αρκετά δύσκολη μέρα για επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, που θα πρέπει να διαχειριστείτε ήρεμα, όταν όλα γύρω σας θα [προσπαθούν] να σας χαλάσουν την διάθεση. Μην εκτεθείτε με συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πιέζετε τις καταστάσεις, όταν θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια. Αφήστε την μέρα να κυλήσει ήρεμα και μην κάνετε αγορές που δεν χρειάζονται.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι με οικογενειακά θέματα και με επαγγελματικές δραστηριότητες. Μην κάνετε τίποτα σημαντικό σήμερα, κυρίως αν έχει να κάνει με συμβόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Θα πρέπει να αφήσετε για σήμερα τα σημαντικά και μην ρισκάρετε την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη είναι δύσκολη για να κάνετε οικονομικά ανοίγματα. Φροντίστε να βρίσκεστε σε σίγουρα εδάφη και αυτό θα σας αποτρέψει από λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μία πολύπλοκη μέρα, που θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας, κυρίως αν πρέπει να εκτεθείτε με αυτά που θα πείτε στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις με άτομα κύρους, όπως επίσης και να εκτεθείτε με λόγια. Η μέρα έχει μία [βαριά] ατμόσφαιρα, που σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οι φίλοι θα σας εκθέσουν σε κινδύνους και μπορεί να κάνετε λάθη μαζί τους, που τελικά εσείς μόνο, θα πρέπει να απολογηθείτε.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΦαρμάκι Έσταξε η Ηλιάνα για το Μαγιό Διαγωνιζόμενης…Είναι 2ης Κατηγορίας…είπε…
Επόμενο άρθροΜια ξεχασμένη συνέντευξη του Δημήτρη Χορν
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775