Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΤΡΙΤΗ 9/10

Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΤΡΙΤΗ 9/10

1493728673676_zodia_1-H793

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα έχει μία σκληρή δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, βάζοντας στην προσωπική σας ζωή, περισσότερο άγχος και προβληματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση του ανεκπλήρωτου. Η μέρα θα κυλίσει με αρκετό ενδιαφέρον για την επαγγελματική σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο συμβατό με εσάς ζώδιο του Ζυγού, σας φέρνει στο κέντρο της προσοχής των άλλων. Την ενέργειά σας θα την διοχετεύσετε σε σωστή κατεύθυνση, βάζοντας τις κατάλληλες για την περίοδο αυτή προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον τομέα που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους για ένα θέμα που αφορά αγαπημένο σας πρόσωπο. Η αλλαγή κατοικίας είναι πολύ πιθανή.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας κάνει να αναζητήσετε τις αλήθειες σε θέματα που σας απασχολούν. Τα νέα ξεκινήματα θέλουν προσοχή και σίγουρα μεγαλύτερη ενημέρωση πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα οικονομικά σας θέματα. Μπορεί να βάλετε μία σειρά σε παλιά χρέη, αλλά και να διεκδικήσετε χρήματα που σας έχουν καθυστερήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας ανανεώσει, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταπονηθείτε αρκετά για να το πετύχετε. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας κάνει απόμακρους και ίσως να μην είναι για σας η καλύτερη περίοδος σε προσωπικό επίπεδο. Φροντίστε θέματα υγείας, που έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιρροή της Νέας Σελήνης, θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, αλλά με μειωμένη κρίση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα προβλήματα θα προέλθουν ακόμη και σε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δημιουργήσει νέες εργασιακές συνθήκες. Ίσως να μην είστε ακόμη έτοιμοι, για να βρείτε τις ισορροπίες σας, μέσα από ένα νέο επαγγελματικό καθεστώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε να κάνετε αρκετά αυτή την περίοδο και η Νέα Σελήνη βοηθά στο να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους προορισμούς. Βέβαια η δυσαρμονία με τον Πλούτωνα, φανερώνει ότι οι συνθήκες δεν θα έχουν την εύνοια των [ανέμων].

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, φανερώνει προβληματισμούς μέσα από την διαχείριση που έχετε κάνει σε υλικά θέματα και την διάθεση σας, να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροMammoth Slow Food: Γεύση και στυλ σε απόλυτη αρμονία
Επόμενο άρθροΘρίαμβος για την Ελένη Φουρέιρα: No1 σε ολόκληρη την Ισπανία!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775