Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Τζέσυ θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!

Η Τζέσυ θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!

2849830

Ήταν 1η Ιουλίου όταν το δυνατό της γέλιο έσβησε για πάντα.

Είναι δύσκολο να κατανοήσεις ότι ένας τόσο ζωντανός άνθρωπος, δεν υπάρχει πια στην ζωή. Γιατί αυτό ήταν η Τζέσυ Παπουτσή. Ένας ζωντανός άνθρωπος, με ήθος, αγάπη μπόλικη για τους ανθρώπους, πίστη, θέληση, ταλέντο και φως!

Τις τελευταίες 62 μέρες της ζωής της, τις πέρασε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Τον θάνατο της, έκανε γνωστό μέσω Facebook η ηθοποιός και φίλη της, Ντόρα Ντούμα, γράφοντας: «Μόλις μάθαμε κάτι πολύ δυσάρεστο, έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και πολύ αγαπημένη φίλη μας Τζέσυ Παπουτσή. Τζεσάρα μας καλό ταξίδι, για μας θα είσαι πάντα κοντά μας σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Μάρθα Καραγιάννη – Ντόρα Ντούμα».

papoutsi

Το βαπτιστικό της όνομα, Γεσθημανή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για παραπάνω από 20 χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο, ενώ τα χρόνια που υπηρέτησε τον χώρο του θεάτρου έφταναν κοντά στις τέσσερις δεκαετίες.  Οι ρόλοι της στα σίριαλ και τις κινηματογραφικές παραγωγές «Safe sex», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «7 θανάσιμες πεθερές», «Πάτερ ημών», «Οι μικρομεσαίοι» και στο «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», ήταν από τους πιο δημοφιλείς. Το ταλέντο της στην κωμωδία και οι πληθωρικοί χαρακτήρες που υποδυόταν την έκαναν αγαπητή στο κοινό και μια από τις πρώτες επιλογές για guest σε πολλά σίριαλ.

Στη μεγάλη οθόνη ξετύλιξε το ερμηνευτικό της ταλέντο στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα, Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο «Safe Sex» των Ρέππα – Παπαθανασίου (1999), στο «Βίτσια γυναικών» του Νίκου Ζερβού (2000), «Ροζ ολοταχώς» του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001).

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με τον συνάδελφό της και στιχουργό, Γιάννη Μάνιο, με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995 και είχε έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα από προηγούμενο γάμο της, με τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, δεν ήθελε να μαθευτεί το πρόβλημα υγείας που είχε,  για να μην αναστατωθεί ο κόσμος. Το ήξεραν αυστηρά οι δικοί της άνθρωποι.

pethane-i-tzesu-papoutsi-3

Η απουσία της τεράστια. Τόσο για την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της, όσο και για τον κόσμο που την αγάπησε, την εκτίμησε, την σεβάστηκε και θα συνεχίσει να το κάνει. Γιατί η Τζέσυ δεν έφυγε. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Θα έρχεται στα όνειρά μας και θα μας χαμογελά, θα φωνάζει, θα γελά δυνατά και θα μας λέει αστεία. Όπως συνήθιζε να κάνει πάντα. Ήταν η ψυχή της παρέας. Αγαπούσε πολύ την δουλειά της, έπαιρνε δύναμη όταν ανέβαινε στην σκηνή και το κοινό της χάριζε επάξια το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Αυτό που προσωπικά δεν θα ξεχάσω από την Τζέσυ είναι αυτή η πρώτη μας συνάντηση, σε ένα καφέ των Κάτω Πατησίων. Μία από τις πρώτες μου συνεντεύξεις στο χώρο, με μία σπουδαία ηθοποιό κι έναν αληθινό άνθρωπο. Ένιωσα τόσο οικεία μαζί της. Γελούσε, πέταγε ατάκες από σειρές, μου έδωσε συμβουλές και μου άνοιξε την καρδιά της. Θα σε θυμάμαι για πάντα Τζέσυ Παπουτσή. Ευαίσθητη, ανθρώπινη, πληθωρική, και γεμάτη αρχές. Η Τζέση της καρδιάς μας. Μακάρι η νέα γενιά ηθοποιών να ακολουθήσει το δικό της παράδειγμα γιατί ο ηθοποιός δεν σημαίνει μόνο ταλέντο αλλά και ήθος. Μας λείπεις……

31586638_papautsi


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ μεγαλύτερη ελληνική λέξη έχει 172 γράμματα (Δείτε ποια είναι)
Επόμενο άρθροΡάγισε καρδιές η κίνηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!