Αρχική RETROLOVERS Κώστας Βουτσάς: Ένας ”αιώνιος έφηβος” εξομολογείται!

Κώστας Βουτσάς: Ένας ”αιώνιος έφηβος” εξομολογείται!

voutsas_kostas

Ο Κώστας Βουτσάς μιλάει σε πρώτο πρόσωπο στο Koita-magazine και μας υπενθυμίζει ότι είναι ένας απόλυτα ζωντανός άνθρωπος!

Δεν μπορείς να πεις πολλά στο άκουσμα αυτού του ονόματος. Πρόκειται για έναν ηθοποιό με μακρά και σπουδαία πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο και το ελληνικό θέατρο! Έναν άνθρωπο ακομπλεξάριστο, ζωντανό, αεικίνητο, χαμογελαστό που δεν κρύβει την ηλικία του και νιώθει νέος!

Τιμή και δέος να συνομιλείς μαζί του. Να σου εξιστορεί τα όσα πέρασε για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να μιλάει πάντα με σεβασμό και αγάπη για το θέατρο, αλλά και όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν, τον στηρίζουν και θα τον στηρίζουν!

kostas-voutsas-1

Έχει λάβει και λαμβάνει πολλή αγάπη από συναδέλφους αλλά και απ’όλο τον κόσμο. Το κοινό τον αγκαλιάζει, ζητά να βγει φωτογραφίες μαζί του και να συνομιλήσουν. Ο Κώστας Βουτσάς, έχει πετύχει κάτι πολύ δύσκολο. Κάθε ηλικία να ξέρει το όνομα του και την πορεία του!

Τη φετινή σεζόν ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου Ήβη, στην παράσταση ”Χτυποκάρδια στο Θρανίο”, ερμηνεύοντας τον ρόλο του καθηγητή της Λίζας Πετροβασίλη!

”Ο Λάκης Λαζόπουλος, οι καλοί συνεργάτες και το ίδιο το έργο με έκαναν να συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Είμαι χαρούμενος που κάθε χρόνο έχω δουλειά στο θέατρο και θα πάω και πολλά χρόνια ακόμη. Δεν γίνεται να μην είμαι αεικίνητος”.

Το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι η ζωή μου!

”Ξεκίνησα από την φτώχεια και την δυστυχία και σιγά σιγά αγωνίστηκα για να φτάσω εδώ που έφτασα. Και μέσα από αυτό το ταξίδι, οφείλω πολλά στον ίδιο τον κόσμο. Που με στήριξε και με στηρίζει”.

39336836_2219919928245019_2695546725082333184_n

”Νιώθω ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με εκλεκτούς κι αγαπημένους συναδέλφους αλλά και με ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η Μάρω Κοντού  είναι μια αγαπημένη μου συνάδελφος, χαίρομαι που είμαστε μαζί φέτος επί σκηνής. Την θεωρώ χαρισματική, όμορφη και σπουδαία ηθοποιό”.

Το θέατρο είναι ζωή για μένα! Ανάσα! Δεν μπορώ να ”αναπνεύσω” χωρίς αυτό!

”Μέσα από την πορεία μου, διαλέγω πάντα ρόλους που μου πάνε. Αυτό όμως που για μένα μετράει είναι αρχικά το ίδιο το έργο αλλά και με ποιους ανθρώπους συνεργάζομαι. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το να έχεις καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σου, μπροστά αλλά και πίσω από την σκηνή”.

”Θυμάμαι κάθε μου συνεργασία με όμορφο τρόπο. Αναπολώ τις στιγμές και αισθάνομαι τυχερός που τις έζησα”.

egine-pali-pateras-sta-84-o-kwstas-boutsas-fwto.w_l

Συχνά τον ονομάζουν ”αιώνιο έφηβο”. Πώς να μην είναι άλλωστε; Χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής με την γυναίκα του Αλίκη και τον γιο τους! Συνεχίζει να δουλεύει στο θέατρο! Ένας άνθρωπος που ρουφά τη ζωή και απολαμβάνει κάθε της στιγμή! Να σαι πάντα καλά σπουδαίε Κώστα Βουτσά!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈγιναν γονείς ο αδελφός του Παντελίδη και η Πωλίνα από το «Καφέ της Χαράς» (Φωτογραφία)
Επόμενο άρθροΣήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή 73χρονος εγκαυματίας : Στα 100 τα θύματα από την πυρκαγιά στο Μάτι